Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Bali Benefiet dag 6 en 7 aug

 Benefietdag voor de Balispreeuw

Help en doe mee op 1 augustus!

 

Dierenpark Taman Indonesia organiseert zaterdag 1 augustus Balidag, een benefietdag voor de balispreeuw. Deze dag neemt Taman Indonesia je mee naar Balinese sferen. Kom genieten van livemuziek en dans, toon je talenten en doe mee aan dansworkshops of win prijzen met de fotowedstrijd.

 

 Tijdens Balidag wil het dierenpark geld ophalen voor de Begawan Foundation, een stichting in Indonesië die zich inzet voor de balispreeuw. De balispreeuw wordt met uitsterven bedreigd. Momenteel leven er in het wild leven nog hoogstens 50 exemplaren van deze vogelsoort. Wereldwijd zetten dierentuinen zich in om de balispreeuw te redden en doen mee aan een speciaal fokprogramma. Ook jij kunt de balispreeuw helpen. Hoe? Door mee te doen aan de activiteiten tijdens Balidag. We rekenen op je!

Workshop Balinese dans

 

De Balinese dansgroep Dwi Bhumi komt speciaal voor de Balidag om exclusieve dans workshops te geven. Kinderen, maar ook volwassen kunnen meedoen met deze dansworkshop na een donatie aan het goede doel. Ook kunnen de kinderen verkleden in de kinderruimte in Indonesische kledij om helemaal in de stemming te komen.

 

 

 Optreden Indonesisch zanggroep Mawar Group

De Mawar Group uit Hoogeveen komt speciaal naar Taman Indonesia voor een benefiet optreden. Zij zingen Indonesische liederen, en uiteraard mag het publiek aan het eind ook een steentje bijdragen.

 

 Workshop Balinese offermandjes maken
Kinderen kunnen op de Balidag in de kinderruimte aan de slag met Balinees vlechtwerk. Ze kunnen offermandjes maken van verschillende kleuren, en deze ook mee naar huis nemen. Uiteraard tegenover een donatie voor het goede doel.

 

 

 


Kraampjes met verkoopwaar en veiling
Naast de activiteiten, worden er natuurlijk ook een hoop artikelen verkocht. Kinderen staan met tweedehands spullen, zelfgemaakte spullen, grabbelton, snoephappen en nog veel meer! Ook word er in de middag een veiling gehouden met exclusieve artikelen zoals schilderijen uit Indonesië.

 

Fotowedstrijd

Fotografeer jij graag en kan jij de bewoners van dierenpark Taman Indonesia het beste op beeld krijgen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd!

Dierenpark Taman Indonesia organiseert een fotowedstrijd. Tot zaterdag 1 augustus kan jij je mooiste foto, gemaakt in Taman Indonesia, opsturen naar promotie@taman-indonesia.nl.

De jury zal uit alle opgestuurde foto’s de mooiste, leukste, meest indrukwekkende foto selecteren. De winnende foto wordt bekend gemaakt tijdens Balidag, zaterdag 1 augustus in het dierenpark.

Voor deelname aan de fotowedstrijd vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage wordt gedoneerd aan de Begawan Foundation, een stichting in Indonesië die zich inzet voor de balispreeuw. De balispreeuw is een vogel die met uitsterven wordt bedreigd. De Begawan Foundation werkt met dierentuinen wereldwijd aan een fokprogramma. Het doel is om in de toekomst balispreeuwen in het wild uit te kunnen zetten. Steun de Begawan Foundation en doe mee aan de fotowedstrijd.