Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Stichting

Stichting Taman Indonesia

In Taman Indonesia herbergt ook een stichting. Stichting Taman Indonesia waarborgt de cultuur en natuur van Indonesie. Onder andere door het opzetten van educatieve projecten over Indonesie en Nederlands Indische geschiedenis in het park, maar ook direct door acties zoals het steunen van de Indische Olifant of de Sumatraanse tijger.

 

Dierenpark Taman Indonesia wil graag het culturele Indische erfgoed behouden, en organiseert evenementen en projecten om dit Indische erfgoed door te geven aan de volgende generaties. Hiervoor zijn wij ook altijd op zoek naar verhalen vertellers, creatievelingen en enthousiastelingen. Een voorbeeld van een van deze culturele uitingen is bijvoorbeeld onze Pasar Buku.

 

Indo Roots

Indo Roots 2015, een van de initiatieven om de 3e generatie kennis te laten maken met hun 'Indische roots'.

 

Ook helpen?

Word dan vriend (Teman) van Steunstichting Taman Indonesia en help ons dat te bewerkstellingen. Voor €40,- per jaar zijn we weer een stapje verder op weg naar een geweldig Indonesisch dierenpark vol cultuur, evenementen en bijzondere bijeenkomsten. Als vriend van Taman Indonesia ontvang je een seizoenskaart waarmee je het hele seizoen het park in kunt, en word je op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen in het park, en vrijwilligersprojecten omtrent het park. 

 

Makkelijk doen

Download onze evenementenposter van 2016 en hang deze op aan je raam, in je buurtsuper of je favoriete winkel

 

karin Amatmoekrim

Voordracht Karin Amatmoekrim tijdens de Pasar Buku 2016

 

Eenmalige giften

Dierenpark Taman Indonesia ontvangt geen structurele subsidie van de overheid en is daardoor geheel afhankelijk van entreegelden en donaties. Mocht u ons extra willen steunen op het gebied van dieren, educatie en cultuur kunt u een eenmalige gift overmaken op bankrekening NL84RABO01309.82.687 t.n.v. Stichting Taman Indonesia.

 

Schenkingen

Ook is het voor particulieren en bedrijven mogelijk Dierenpark Taman Indonesia te steunen door het doen van een schenking aan Stichting Taman Indonesia.

 

Doelstelling Stichting Taman Indonesia

1. Het aanschouwelijk maken en in stand houden van de historische relatie tussen Nederland en Indonesië met betrekking tot cultuur, flora en fauna.