Taman Indonesia heeft ook een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Pasar Makanan - 16 en 17 Sept

Pasar Makanan -  Een pasar bomvol lekkernijen!

 

Taman Indonesia organiseert  16 & 17 september 2017 een markt vol Indonesische lekkernijen, recepten en ingrediënten, de Pasar Makanan. Het hele weekend kun je genieten van verse kruiden en producten uit Indonesië, authentieke recepten en alle informatie die je wilt weten over de Indonesische keuken. Verschillende Indische kokkies maken hun specialiteit uit het verre oosten, en zullen dat aanbieden aan de bezoekers. Onder andere diverse soorten kroepoek, sambal en saté is er het weekend te verkrijgen. 

  

Pasar Makanan

In dierenpark Taman Indonesia draait het hele weekend van 16 & 17 september in om eten. Aparte Indische gerechten uit grootmoeders kookboek zoals ‘knikkertjespap’ en moderne cakes uit het huidige Indonesië passeren het menu. Maar ook bekende gerechten zoals saté, nasi rames en pisang goreng zullen te vinden zijn. Daarnaast vind je er diverse soorten sambals, kruiden, kroepoeks en specerijen uit de oosterse keuken. Tevens treedt zaterdag Krontjong Toegoe Modern op die de bezoekers laat swingen op echte traditionele krontjong muziek. Zondag verrassen de zangers Mick en Anis het publiek met een gezellige show.

 

krontjong toegoe modern 

 

 Special guest zondag: Zanger Entertainer Ais Lawa-Lata

Ais Lawa-Lata is een topartiest die altijd weer een grote schare fans op de been brengt. Op zondag 17 september zal de Molukse entertainer voor het eerst een bezoek brengen aan dierenpark Taman Indonesia.

De zanger heeft een indrukwekkende muzikale carrière waarvoor hij in 2009 koninklijk werd onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Ais brengt een liedprogramma met popsongs en Molukse traditionals.

 

Ais lawa lata