Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Pasar Pedis

Pedis 2018, de heetste pasar van het jaar!

 Dierenpark Taman Indonesia organiseert op 7 en 8 juli wel een hele grappige pasar: de Pasar Pedis! Een pasar is een Indonesische markt, en pedis betekent heet in de Indonesische taal. De markt zal dan ook helemaal in het teken staan van sambal, hete pepers en lomboks. Hoe pittig is dat!

Er speelt een live band,   is een hete peper contest en een grappige peper quiz. Natuurlijk staat de markt vol kraampjes met verschillende soorten sambal, pittig eten en peper plantjes. Het leukst is natuurlijk als de bezoekers in dresscode komen, zo rood mogelijk!

 

hete pepers

 

Op zaterdag 7 juli a.s. hebben wij zanger- entertainer Hans Milané over de vloer! Hans is een All-rounder met een repertoire van o.a. Pop, Country, Goud van Oud, Rock and Roll, Indo Rock, Indisch/Moluks en Soul. Hij is dan ook regelmatig te zien te zien op Pasar Malam en dierenpark Taman Indonesia.

 

Bezoekers kunnen op de Pasar Boemboe naast het bezoek aan de tropische dierentuin ook nog een gezellige poco poco dansen! Verdere kunt u op deze dag nog genieten van allerlei lekkernijen bij de diverse kramen. Kom dus gezellig naar Dierenpark TAMAN INDONESIA in Kallenkote – vlakbij Steenwijk!

 

 

Zondag 8 juli is het weer voetjes van de vloer met onze huisband Krontjong Toegoe Modern.

 

krontjong