Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Exotisch snorren

Lekker snorren door de prachtige omgeving van Steenwijk, langs de Hunnebedden en vervolgens tot rust komen in de prachtige tuin van Taman Indonesia. En dat allemaal in een arrangement!

 

U begint bij het centraal station in Steenwijk waar u op de elektrische snorfiets stapt. Via een fraaie route snort u via de Havelteberg naar Havelte. Daar kunt u een kijkje nemen bij de historische Hunnebedden en eventueel op adem komen bij de picknickplekken of in het theehuis.

 

Vervolgens snort u verder via een prachtig fietspad richting Kallenkote waar u stopt bij het exotische dierenpark Taman Indonesia. U stapt van de fiets en belandt regelrecht in de tropen. U ontmoet onderweg bijzondere Indonesische vogels en kleine Aziatische zoogdieren. Een echte ontdekkingstocht! Na afloop kunt u genieten van een heerlijke Indische maaltijd in de ´Waroeng´ voordat u weer op de snorfiets stapt richting Steenwijk.

 

Vertrektijd: 11.30exotisch snorren

 

programmaprijs: €55,- (Inclusief entree en een Indische maaltijd)

 

minimum aantal: 20 personen (kleinere groepen in overleg)

 

maximum aantal: 40 personen

 

 

Vermindering van het aantal deelnemers (mits niet minder dan 20 personen) kan tot 2 werkdagen kosteloos worden aangebracht.

 Voor informatie en boekingen, kunt u contact opnemen met reserveringen@taman-indonesia.nl

Bijzonder

 Programma inclusief entree Taman Indonesia, maar zonder maaltijd €35,-