Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Juni Tijgermaand

Word een echte Taman Tijger!

SumatraanseTijger

Altijd al een echte tijger willen zijn? Op zaterdag 12 en zondag 13 juni kan dat in Taman Indonesia. Kom alvast in bruin/gele kleding naar het park en we maken samen een spannende tijger van je! We maken deze dag scherpe tijgertanden, en leren je voelen met grote snorharen! Ook krijg je een stoer

e tijgerstaart aangemeten en mag je in compleet tijgeroutfit op de foto. Een leuke kadotip voor vaderdag!

Doe de Tijger Tocht!

Leer sluipen, springen, brullen en word net zo sterk als een tijger! Tijdens de TijgerTochten op 26 en 27 juni word je gecamoufleerd als een tijger en leer je de tijgertaal om je helemaal in te kunnen leven in het vel van een echte tijger. Als je er klaar voor bent, kun je de tijgertocht doen om net zo sterk te worden als een tijger. Je moet behendig sluipen en tijgeren en de tijgerkat in het park zoeken. Is het gelukt?

Dan krijg je een echt officieel tijgerdiploma!

 

De kosten van de tijgeractiviteiten zijn €10,- per kind inclusief entree van het park. De opbrengst zal geschonken worden aan het WNF ten goede van de Sumatraanse Tijger.


Wil je verzekert zijn van een plekje op de tijgertocht? Meld je dan alvast aan via info@taman-indonesia.nl. De tochten vertrekken om 12.00 / 14.00 / 16.00.

 

 Download hier de  tijgerquiz, lever hem in bij Taman Indonesia en maak kans op een leuke tijgerprijs!