Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Moluks Eetcafe

22 april 2011: Moluks Eetcafé

Dierenpark Taman Indonesia organiseert ook in 2011 weer een reeks Indische Eetcafés met verschillende thema’s. Elke laatste vrijdag van de maand wordt er heerlijk gekookt, en kunnen de bezoekers komen smullen van typische Indonesische streekgerechten. Komende 22 april is het thema Moluks en kan men onder andere genieten van de bekende ketan unti, papeda en rujak..

 

Thema en Dresscode: Ambon

Naast de heerlijke lekkernijen wil Taman Indonesia verschillende facetten laten zien van de prachtige eilanden. Er zal een film worden vertoond, en de klanken van de Mawar Group zullen te horen zijn. Ook vraagt het park alle bezoekers die deelnemen aan het eetcafé zich uit te dossen in Indonesische kledingstijl. Degene die daar het meest zijn best voor heeft gedaan, zal beloond worden met een abonnement op het park.

 

Menu Indisch Eetcafé

  *

Ketan Unti

*

Molukse Rijsttafel

*

Rujak buah a la pantai Natsepa

 

 

Reserveren

Vanaf 17.00 zijn de eerste gasten voor het Indisch Eetcafé welkom om een rondje door te tuin te lopen, en te genieten van Ketan unti.

Om 18.00 uur zal er binnen in de waroeng, het eethuis, een heerlijke Molukse rijsttafel klaarstaan met verschillende specialiteiten uit van de eilanden

 

De avond zal sferisch vergezeld worden met muziek van de Mawar Group. Wilt u deze gezellige Molukse avond ook beleven? Reserveer dan snel een plekje via info@taman-indonesia.nl of bel naar Taman Indonesia: 0521-511189

sate babi boys

 Eetcafe Taman Indonesia 

Prijs €32,50 per persoon inclusief voor en nagerecht.

abonnementhouders betalen €25,- p.p.