Taman Indonesia heeft ook een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Specerijentuin is geopend!

Kebun rempah rempah op Balinese wijze geopend

Afgelopen zaterdag 15 juli heeft de Indonesische Ambassadeur I Gusti Agung Wesaka Puja de Indonesische specerijentuin geopend door symbolisch de eerste zaadjes in de sawa te strooien. Tevens werden er offers gebracht door de Balinese community. Deze werden middels een parade van gamelan muziek neergelegd bij de Lingga Yoni in het midden van de specerijentuin. 

Hieronder vind je een korte foto impressie van de dag. 

 

balinese dans

 

Ambassadeur Indonesie

 

 

 

Bali Gamelan

 

 

Specerijentapijt sabine bolk

 Kunstenares Sabine Bolk heeft voor de gelegenheid een kunstwerk van kruiden en gedroogde specerijen gemaakt. 

 

Bericht geplaatst op: 2017-07-17

Bamboe zomer (kids)

Bamboe zomer bij de Taman Indonesia!

Deze zomer staat voor de kinderen in het teken van bamboe, het mooiste speelgoed dat er is.

We gaan hutten bouwen, dansen op bamboelatten, op expeditie en we houden een ware pasar voor kinderen. We starten altijd om 12.00 uur.

 

Bamboe zomer agenda

26 juli - Workshop Bamboe: vogelhuis bouwen met kunstenares Sabine Bolk en bamboe architecte Pia Alejandra Galvez  (Spain)

Ook leuk voor volwassenen!

 

29 juli - Bamboelat dansen 1. Onder begeleiding van dansdocente Leonieke Scholten leren de kinderen de dans Sau Reka Reka. 

 

2 augustus - Bamboe Expeditie

 

9 augustus - Pandadag ism het WNF

 

16 augustus - Bamboe instrumenten Workshop Angklung, een bijzonder bamboe muziek instrument uit Bandung

Ook leuk voor volwassenen!

 

17 augustus - Pasar Anak. Een markt vol gezellige spelletjes en live muziek .

 

23 augustus - Bamboelat dansen 2. Onder begeleiding van dansdocente Leonieke Scholten leren de kinderen de dans Sau Reka Reka. 

 

  

 

Programma

Naam: Bamboe Zomer

Data: 26 en 29 juli, 2,9,16,17 en 23 augustus  

Tijden: 12:00 – 17:00

Bekendmaking invulling activiteiten: via deze website

Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote

Bericht geplaatst op: 2017-06-20

Weggelopen beermarter weer terecht

Binturong weer veilig thuis

De dierverzorgers hebben vanmiddag in een tuin in Wapserveen de beermarter weer gevangen. We zijn blij dat hij weer ongedeerd terug is. Het dier is anderhalve week op pad geweest.

Een vrouw uit het buurtdorp Wapserveen zag het dier bovenin een boom bij de buren zitten. Ze dacht in eerste instantie dat het een kraaiennest was, maar zag de lange klimstaart, en dacht aan een eerder media bericht over de weggelopen beermarter. Gelukkig heeft ze toen meteen het park gebeld.
 
ontsnapte beermarter
Foto: Silvia Hellingman

Fruit als lokker
De dierverzorgers hebben de beermarter met bananen en appels uit de boom gelokt. Vervolgens was hij met een net vrij makkelijk te vangen. Het dier heeft de afgelopen dagen kleine hapjes als slakken, eieren, en wellicht wat gevogelte maar ook bijvoorbeeld jong knoppen en blad van de bomen gegeten. Hij had zodoende ook wel zin in vers fruit wat hij in het park dagelijks krijgt. Hij is een echte fruiteter.


De beermarter is niet gevaarlijk en vrij mak van aard. Hij liet zich dan ook makkelijk vangen. Doordat er een storing was in het schrikdraad wist de vindingrijke beermarter vorige week ongehinderd uit zijn buitenverblijf te ontsnappen.

Bericht geplaatst op: 2017-05-02

Beermarter verkeert in goede staat

Ontsnapte beermarter verkeert in goede staat

De ontsnapte beermarter is gisteravond gesignaleerd in Havelte. Hij oogde kalm en rustig volgens de bewakers van de Johannes Post Kazerne.

 

 Het dier is niet gevaarlijk en kan overleven in de natuur. Momenteel bevindt het dier zich om en nabij de Kazerne in Havelte. Het dierenpark is bezig met een plan van aanpak om het Aziatische dier te vangen.

 

 beermarter

In de bomen

De beermarter ontsnapte toen hij een nacht buiten bleef. Het dier wilde niet naar binnen, dus verbleef hij ‘s nachts in zijn buitenverblijf. Maar het verblijf heeft net een update gehad met nieuwe attributen. En in combinatie met een defect in het schrikdraad is het de beermarter gelukt uit het verblijf te komen. Een beermarter is een vindingrijk dier, en zijn erg uitdagend op het gebied van uitbreken.

 

De beermarter is een goedaardig dier en als we het dier zien lopen op de grond, kunnen we hem vrij snel te pakken krijgen. Grote lopers zijn het niet, hij blijft redelijk op dezelfde plek. Maar hij zit vaak hoog in de bomen en dan is het lastig hem te vangen. De beermarter kan prima leven buiten het verblijf. We zijn alleen bang dat het dier wordt overreden of doodgeschoten wordt door jagers.

We weten waar het dier zit en blijven hem signaleren. En als de kans zich voordoet, dan proberen we hem te vangen.

beermarter

Beermarter

De beermarter leeft in regenwouden en brengt het grootste gedeelte van zijn leven door in bomen. Het is een civetkatachtige en één van de weinige roofdieren met een grijpstaart. Naast kleine dieren eten ze ook vruchten, fruit en bijvoorbeeld jonge bladeren.

Ze zijn eenvoudig te temmen en niet agressief. Overdag schuilt het dier in een boom of op een donkere plek. ’s Nachts is hij actief en kan zich dan op de grond bewegen.

 

Wat te doen als je de beermarter tegenkomt

Het is in het belang van het dier dat wij hem op rustige wijze weer terug vangen en hem thuis kunnen brengen in dierenpark Taman Indonesia. Daarom vragen wij jullie medewerking om als volgt te reageren, mocht je de beermarter tegenkomen:

Do's:

  • Bel onmiddellijk met Taman Indonesia op nummer 0521-511189
  • Blijf rustig en houd afstand
  • Kijk goed waar het dier zich heen beweegt, en houd hem in de gaten terwijl je belt

Dont's:

  • Jaag het dier niet op
  • Niet rennen of harde geluiden maken
  • Niet zelf proberen te vangen

 

Mocht u deze beermarter tegenkomen in de omgeving Havelte, zwart van kleur en ongeveer zo groot als een labrador, belt u dan onmiddellijk het dierenpark op 0521-511189

Bericht geplaatst op: 2017-04-22

Pasen tussen de dieren

Pasen tussen de dieren 

Genieten van een bamboedans en tante Sjaan tijdens de paasdagen.. .

 

Met pasen organiseert dierenpark Taman Indonesia een aantal extra leuke kinderactiviteiten. Op tweede paasdag kunnen kinderen vanaf 6 jaar meedoen met een bamboe dansworkshop.

Daarnaast kunnen ze hun creativiteit kwijt door te bouwen met bamboe. Voor de kleintjes is er op eerste paasdag het theater van tante Sjaan, schminken en paaseieren zoeken. 

 

 

 

16 april: Zwaanzinnig Theater

Kent u Tante Sjan en haar dolle beestenbende al? Een rare vogel komt vandaag op bezoek! Kom genieten van deze kleurrijke interactieve poppentheater voorstelling voor alle leeftijden die altijd Zwaan Zinnig aflopen!

 

17 april: Bamboe Dans Workshop

 

Heel pasen staat bij dierenpark Taman Indonesia in het teken van onze jonge bezoekers. Op 17 april vindt er een heel bijzondere activiteit plaats: Bamboe dansen!

Onder begeleiding van dansdocente Leonieke Scholten leren de kinderen de dans Sau Reka Reka. Er wordt gedanst met bamboelatten, heel spannend!

Bericht geplaatst op: 2017-04-06

Twee nieuwe boeken uit

Boeken: Indonesie voor jong en oud

Uitgeverij Conserve heeft al meer dan zestig boeken over Nederlands-Indië en Indonesië uitgegeven. Recent verschenen twee nieuwe boeken.

 

Merdeka - Jacob Vis

Merdeka Vis

Merdeka! – Roman over de Indonesische vrijheidsstrijd van Jacob Vis die eerder de romans Tandem (over zijn grootvader die een tabaksplantage begon bij Deli, Sumatra) en Moerta (over zijn grootmoeder, een van de eerste vrouwelijke Indische artsen). Over de Politionele acties gaat Merdeka!

Een spannend verhaal waarin soldaat Bax zijn verbroedering met zijn Indonesische tegenstander Kelong laat zien als ze in het geheim samen gevangenen uitruilen. Maar ook over Spoor en Westerling. 354 pagina’s, ISBN 9789054294283, € 19,99

Het land van Oranje 

land van oranje

 

Heel anders is het hedendaagse boek Het Land van Oranje, waarin vier jonge Indonesische studenten  vertellen over hun studietijd in Nederland, wat ze met veel plezier beleven met nog een student: Wahyuningrat, Annisa Rijadi, Rizki Pandu Permana en Adept Widiarsa. Binnenkort is ook de film te zien in het land, waarover  Michel Maas al schreef in de Volkskrant. Vertaald uit het Indonesisch door Sven Aalten en Maya Liem, 492 pagina’s,  ISBN 978 90 5429 429 0, € 24,99. Beide boeken kunnen portvrij besteld worden bij uitgeverij Conserve in Schoorl via info@conserve.nl en bespaar zo € 3,65 aan verzendkosten. Bestellen per post kan ook via Uitgeverij Conserve, postbus 74, 1870 AB Schoorl (tel 072-5093693, bgg 06-22920729).  

 

 

Bericht geplaatst op: 2016-12-08

Crowdfunding gehaald!

De Indonesische specerijentuin komt er!

Op de laatste zondag van november, tijdens de Benefiet dag op het dierenpark, is het streefbedrag van 20.000 euro om een Indonesische specerijentuin te realiseren, behaald. We sprongen met zijn allen letterlijk een gat in de lucht van enthousiasme en hebben het de rest van de avond erg gezellig gehad. Mede dankzij een ludieke veiling, en een uiteraard Indonesisch benefiet diner hebben we samen met onze vrijwilligers en fans de laatste 1.800 euro opgehaald. Langs deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die zich heeft ingezet, gedoneerd of heerlijk heeft gegeten. Zonder jullie hadden we het niet gekund!

 

Crowdfunding taman indonesia

 

De steun en het vertrouwen van zowel de bezoekers als de bedrijven die met ons mee hebben geïnvesteerd in dit avontuur doet ons veel goed. We weten nu dat we in de goede richting zitten, en hebben zin om er iets fantastisch van te maken.

En na die zondag zijn we nog even doorgegaan. Tot 9 december konden mensen en bedrijven nog doneren via de website. Het geld wat in december nog opgehaald is, zal worden gebruikt voor een minder valide toilet.

Het bijzondere aan de hele crowdfund campagne is dat we niet alleen heel veel positieve reacties en donaties hebben ontvangen, maar ook geweldige ideeën, input en samenwerkingen. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele bijzondere samenwerking mogen opstarten met de Indonesische ambassade. Ze hebben ons twee  Balinese Ogoh ogoh cadeau gegeven. Deze ogoh ogoh, een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed in Bali, zie je tegenwoordig steeds minder. Ogoh ogoh zijn levensgrote poppen die in een optocht door de dorpen van Bali heen paraderen. Deze poppen verbeelden boze geesten uit, en worden gebruikt om de kwade geesten te verjagen van het eiland. Weken van te voren beginnen de mensen al met het maken van deze geweldig uitziende poppen. De ambassadeur vertelde ons dat de ogoh ogoh creativiteit en vakmanschap uitdraagt. En bovenal: ze maken de wereld een stuk kleurrijker!

 

ogoh

 

Ook voor de veiling op de Benefiet dag hebben we hele leuke en creatieve veilingstukken mogen ontvangen. Van dansadvies en tropische fotosessies tot bootjes varen met particulieren en familie opstellingen. We vinden het hartverwarmend dat velen zo met hebben meegedacht, en bij deze wil ik graag via deze column mijn dank betuigen. Iedereen, echt superbedankt! We maken er wat unieks van!

 

Terima kasih banyak!

Heel erg bedankt!

Bericht geplaatst op: 2016-12-08

Stem op ons voor Leukste uitje van Overijssel!

Leukste uitje van Overijssel

Dierenpark Taman Indonesia  is afgelopen jaar en in 2013 winnaar geworden van de ANWB verkiezing “Het Leukste Uitje van Overijssel”.

Vandaag is bekend gemaakt dat Taman Indonesia wederom genomineerd is voor de verkiezingen van 2017.

 

Stemmen

Om ook dit jaar weer kans te maken op deze gerenommeerde award, kan iedereen stemmen op zijn favoriete uitje op de website van de ANWB: http://www.anwb.nl/verkiezing-leukste-uitje-overijssel

 

De stemronde loopt tot en met 15 december 2016.In totaal brachten in 2016 ruim 32.000 leden hun stem uit. De genomineerden voor de verkiezing van het Leukste Uitje van Overijssel worden door de ANWB-leden beoordeeld op vijf aspecten, namelijk: prijs/kwaliteitsverhouding, sfeer, personeel, aanbod en faciliteiten. De prijs-kwaliteitverhouding en de sfeer van een uitje zijn voor ANWB-leden overigens het meest belangrijk in de keuze voor een uitje. Bij de verkiezingen in 2015 haalde Taman Indonesia een 8,7 als eindcijfer met een dikke 9 op het sfeeraspect.

 

Een greep uit de reacties over Dierenpark Taman Indonesia:

‘De gastvrijheid geeft je het gevoel dat je thuis komt. Een heerlijke plek om te vertoeven en het gevoel hebben dat je niet meer naar huis terug wilt. Waar vind je dat nog?!’

 

‘Het betreft een parel in het landelijke gebied van de Kop van Overijssel. Vriendelijke mensen en veel te zien. Heerlijke gezellige sfeer, daar hebben ze echt hun best voor gedaan!’

 

‘Klein maar fijn, warm, betaalbaar, hartelijk, mooi, avontuurlijk. Dus eigenlijk heel groot op een kleine oppervlakte. ‘

 

ANWB verkiezing

 

Bericht geplaatst op: 2016-11-10

Crowdfund campagne

Plant een zaadje in de tropische specerijentuin en laat Taman Indonesia groeien!

Afgelopen weekend tijdens de Pasar Makanan, een Indische culinaire pasar in het kleinschalige dierenpark Taman Indonesia, vond de aftrap van een bijzondere crowdfund campagne plaats. Taman Indonesia wil samen met de bezoekers en ambassadeurs een Indonesische specerijentuin financieren.

 

 impressie specerijentuin

Op het platteland van Overijssel, in Taman Indonesia vind je de prachtigste tropische vogels in verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij kunt bekijken. Zo kun je de mooie kleuren van de papegaaien zien, de nestjes van de rijstvogeltjes maar ook kleine zoogdieren en reptielen, zoals loewaks, beermarters of Aziatische otters. Een toevoeging die het park wil gaan maken, is een nieuwe tropische specerijenkas. Ze zijn daarvoor op zoek naar een bedrag om de kas ook daadwerkelijk in te vullen: Indonesische kruiden, fruitbomen en zelfs een echte sawa! Graag willen we bezoekers het gevoel te geven in Indonesië rond te lopen en de vele Indonesische kruiden te laten proeven en ruiken. Djinten, ketoembar, tamarinde, kunyit, sereh maar ook papaya en pisangbomen. Daarnaast zoeken we een budget voor een bijzondere mindervalide toilet, gemaakt in Indonesische stijl.


Familiebedrijf Taman Indonesia, gerund door boer en zus Diederik en Marlisa Wareman, is inmiddels uitgegroeid tot een dierentuin met als thema Indonesië. Hun liefde voor Indonesië uit zich in de mooi aangelegde tuin, maar ook in het eethuis en de verschillende culturele evenementen die zij organiseren. Het park is 7 maanden per jaar open, en Diederik en Marlisa willen daar met deze specerijenkas verandering in brengen.

 

 Seizoensuitbreiding en slechtweer-voorziening
Met de nieuw te bouwen kas, wordt ook de tropische zon naar het park gebracht. Deze zorgt voor de complete Indonesië beleving in een tropische sfeer. Men kan fijn binnen zitten, wandelen langs de specerijenroute, en genieten van de warmte. In het naseizoen kan het park open blijven voor bezoekers, en ook in de winter kunnen er culturele activiteiten plaatsvinden. Met de komst van de tropische kas, hoopt Taman Indonesia meer bezoekers naar het park te trekken, en het toeristische seizoen te verlengen.

 


De bouw
In november start de bouw van de kas met de Indonesische voorportaal. De financiering van het gehele gebouw is rond, en volgens de planning zal het gebouw medio april gereed zijn. Echter is het gebouw nog leeg. Via crowdfunding is het park nu op zoek naar een budget voor de invulling: de specerijentuin en mindervalide toiletten.Indonesische Specerijentuin
In de specerijentuin worden verschillende kruiden getoond die al vanaf de vroegere VOC tijd naar Nederland zijn gebracht: Koffie, thee, kruidnagel, peper, cacao en nog veel meer. Deze kruiden vertellen via een specerijenroute het verhaal van de Nederlandse band met Indonesië. Daarnaast laat het park ook de in Nederland wat onbekendere kruiden zien zoals sereh, kemangi, jeruk purut, maar ook verschillende fruitsoorten als pisang, papaya en mango. De kruiden worden weer verwerkt door de kok in het eethuis, waarmee de duurzaamheidscircel weer rond is.

 Taman Indonesia
Taman betekent 'tuin'. Daarom is deze bijzondere specerijentuin voor het park erg belangrijk, en maakt bovendien het Indonesië verhaal compleet. Taman Indonesia heeft al 2 keer de titel 'Leukste uitje van Overijssel' op haar naam kunnen zetten. Een gewilde prijs uitgereikt door de ANWB. Tevens groeit het park elk jaar nog steeds in bezoekersaantallen, en proberen wij met een klein budget van de entreegelden zoveel mogelijk Indonesische facetten aan de bezoekers te laten zien. Het park niet afhankelijk van overheidsgelden en de familie runt het park geheel op eigen houtje, met de krachten van de bezoekers.

 

Hoe doneer je een plant?

Al vanaf €25,- kun je Taman Indonesia helpen aan een plant in de specerijentuin. Via de site https://crowdaboutnow.nl/campagnes/taman-indonesia kun je meedoen aan de crowdfund campagne en kiezen uit een van de ludieke beloningen dien het park te bieden heeft. Zo kun je aanschuiven bij een etentje met tante Lien (actrice Wieteke van Dort) of met het hele gezin rondrijden in een tuktuk. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een eigen pisang of papayaboom te adopteren.

 
Terima kasih!
Samen met de bezoekers wil de familie een plek creëren waar het niet alleen fijn vertoeven is voor jong en oud, maar waar ook het Indisch erfgoed tot zijn recht komt, en waar Indonesië opgesnoven kan worden. De bezoekers kunnen op duurzame wijze kunnen genieten van de flora en fauna die horen bij het archipel. Jullie kunnen mee investeren door symbolisch een zaadje te planten in de specerijentuin, en kunnen kiezen uit een van de ludieke beloningen, zoals dineren met tante Lien of met het hele gezin een tuktuk tour maken. We zien jullie graag terug in dierenpark Taman Indonesia. Terima kasih banyak!

 

 

 

 

 

 

 

Bericht geplaatst op: 2016-09-19

Genomineerd voor de Zoo Awards

de Taman genomineerd voor Mooiste Kleine Dierenpark

Toch een hele eer, staan we als een van de kleinste dierenpark tussen het rijtje genomineerden voor mooiste kleine dierenpark voor de Zoo Awards. De website voor dierentuin kenners. Zijn we toch wel heel trots op! Via deze link kunnen jullie allemaal jullie stem achterlaten, wie weet maken we zelfs een kans! http://www.zoosite.nl/site/awards/2016/stemmen2016

 

 

Zoo Awards

 

 

Bericht geplaatst op: 2016-04-15

Help ons gaafste uitje te worden!

Taman genomineerd voor Gaafste Plek regio Zwolle

 

Taman Indonesia is genomineerd voor Gaafste Plek van regio Zwollle.

Helpen jullie ons om de Gaafste plek van de Regio Zwolle te worden?

Wat moet je doen;

  • Klik op de onderstaande link, stem op dierenpark Taman Indonesia
  • Klik op de button Stem op ons!
  • Stem je op ons dan maak kans op extra vrijkaarten van Taman Indonesia.
  • Stemmen kan van 1 April t/m 20 April

 

https://go-kids.nl/uitjes/dierenpark-taman-indonesia

 

Gaafste Plek

Bericht geplaatst op: 2016-04-03

Taman wint bronzen titel 'Leukstje uitje'

Taman Indonesia wint de Bronzen titel ‘Leukste uitje van Overijssel 2016’

Dierenpark Taman Indonesia uit Kallenkote is winnaar geworden van de verkiezing “Het Leukste Uitje van Overijssel”. Tijdens deze verkiezing spreken ANWB-leden zich uit over welk uitje zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag is de prijs overhandigd aan Marlisa Wareman, directeur van het Dierenpark Taman Indonesia. Vorig jaar heeft Taman Indonesia de gouden titel weten te bemachtigen.

 

leukste uitje

Bericht geplaatst op: 2016-03-17

Bamboeweek in de voorjaarsvakantie

 

Bamboeweek bij dierenpark Taman Indonesia


Van dieren vertroetelen tot knutselactiviteiten, in de voorjaarsvakantie is er van alles te doen!

 

Dit jaar is Taman Indonesia voor het eerst geopend tijdens de voorjaarsvakantie. Met een speciale bamboeweek bomvol activiteiten kunnen de jonge bezoekers zich dit voorjaar al vermaken bij het leukste uitje van Overijssel.

 

Dierenpark Taman Indonesia organiseert tijdens de voorjaarsvakantie verschillende activiteiten voor kinderen. Van bamboegames en expedities tot het bouwen van een heuse bamboetoren, er is van alles te doen omtrent het thema bamboe. Ook vindt er op zondag 28 februari een gezellige spelletjesmiddag plaats. Vooraf aanmelden is niet nodig, kinderen kunnen instromen tijdens de activiteiten.

 

Een greep uit de activiteiten van de bamboeweek:

IndoMania Spellendag - zondag 28 februari


Congklak, Indonesisch domino, rummikub, schaken maar ook gave bordspelen als het spel JAVA, of Risk worden er vandaag gespeeld tijdens de Indo Spellendag. Doe je gezellig mee?

 

Bamboe bouwen – maandag 29 februari

Vandaag gaan we een toren bouwen met bamboe. Wie kan de hoogste toren bouwen?

Ook kunnen de kinderen zelfstandig met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) zelfstandig aan hun eigen bouwwerk knutsel. Bouwplezier gegarandeerd!

 

 

Bamboe games – dinsdag 1 maart

Vandaag zijn de bamboegames op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen of blaaspijpschieten? Ontdek het bij de bamboe games!


TukTuk – woensdag 2 maart

Ooit wel eens in een tuktuk gezeten? Vandaag kunnen alle kinderen een ritje door het dorp maken met deze Aziatische driewieler! Wie weet kom je onderweg nog wel meer vreemde dieren tegen …

 

Bamboe bouwen – donderdag 3 maart

Vandaag gaan we een toren bouwen met bamboe. Wie kan de hoogste toren bouwen?

Ook kunnen de kinderen zelfstandig met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) zelfstandig aan hun eigen bouwwerk knutsel. Bouwplezier gegarandeerd!

Expeditie Bamboe – vrijdag 4 maart

Wel eens naar Expeditie Robinson gekeken? Vandaag ga je op expeditie in de Taman. Ben jij getraind voor slimme spellen, behendige acties en lust jij vieze insecten? Wellicht word jij dan wel de echte Taman Avonturier!

 

 

Naam: Bamboeweek

Datum: 28 feb – 4 maart 2016

Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote

Website: www.taman-indonesia.nl

Organisatie: Taman Indonesia

Email:promotie@taman-indonesia.nl
Telefoon : 0521 - 511189

 

 

 

 

 

 

 

Bericht geplaatst op: 2016-02-09

Wieteke van Dort fan van de Taman

Wieteke van Dort met videoboodschap

 

Actrice Wieteke van Dort, de vrouw achter tante Lien, legt uit waarom dierenpark Taman Indonesia zo bijzonder is. Ze moedigt mensen aan te stemmen op de Taman zodat ze de prachtige Award 'Leukste uitje van Overijssel' kunnen winnen!

Wil je ook stemmen? Dat kan via https://www.anwb.nl/landvananwb/dierenpark-taman-indonesia/verkiezing

 

Bericht geplaatst op: 2016-01-04

Blue Diamond stemt op de Taman!

Blue Diamomds, Riem de Wolff, stemt op Taman Indonesia!

 

Vanuit Singapora wil ik laten weten dat jullie als geen ander het verdienen om voor deze prijs in aanmerking te komen! Allemaal even stemmen op Taman Indonesia via https://www.anwb.nl/l…/dierenpark-taman-indonesia/verkiezing Hopelijk tot snel weer in jullie schitterende park. Groetjes uit de tropen, en toitoitoi! ~ Riem de Wolff

 

Riem de Wolff

Bericht geplaatst op: 2015-11-23