Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Oktober Kindermaand

Oktober Kindermaand 2018

Kom genieten van de tropische sfeer bij Taman Indonesia door middel van leuke workshops en expedities. Leer en beleef de cultuur van Indonesie!

 

Kinderen hoeven zich in principe niet op te geven, maar kunnen instromen op de activiteiten van de dag die plaatsvinden tussen 12.00 - 17.00 uur.

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen de activiteiten alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene (max. 3 kinderen per volwassene).

 

Oktober kindermaand agenda

4 oktober - Dierendag

6 oktober - Silent Forest;  red de vogels!

7 oktober – Silent Forest:  Bamboetoren bouwen

13 oktober – Bamboegames

22 oktober - dansworkshops

27 oktober - verhalenvertelster 'kantjil'

 

 

4 oktober: Taman Dierendag

Vandaag gaan we de dieren in het park extra vertroetelen, en jij mag helpen! We maken speeltjes voor de dieren, en er zijn speciale voederingen waar jij als dierenliefhebber bij mag helpen!

Opmerking: Wil je meedoen met de dierendag activiteiten, neem dan wel fruit mee. Vanaf 12h.

 

 

13 oktober- Bamboegames

Vandaag zijn de bamboegames op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen of blaaspijpschieten? Ontdek het bij de bamboe games!

 22 oktober - Indonesisch dansworkshops

Vandaag zijn er verschillende dansworkshops waar jullie als BSO en kindercentra op kunnen inschrijven. Doe de bamboedans, met bamboelatten, de waaierdans of de Indonesische poco poco. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, en verkleden mag!

 

dans in taman

 

Activiteit start om 13:00. U kunt zich met een groep kinderen inschrijven om 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30

 

24 oktober - Trommelen met Tjeerd

 

Lekker Jammen met de djembe, of serieus trommelen door aan de workshop mee te doen? Vandaag kan het! Percusionist Tjeerd heeft zijn trommels mee, en gaat in het jungle huis lekker met jullie aan de slag!

 

trommelen

 

 27 oktober –  verhalenvertelster 'Kantjil en zijn avonturen'

 

Wie kent de verhalen van de slimme maar stoute Kantjil niet? Inge Dumpel vertelt de verhalen uit haar nieuwe boek 'Kantjil en Vos', en afsluitend kun je zelf spelen met het Wayangtheater.

 

Kntjil