Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Oktober Kindermaand

Oktober Kindermaand 2018

Kom genieten van de tropische sfeer bij Taman Indonesia door middel van leuke workshops en expedities. Leer en beleef de cultuur van Indonesie!

 

Kinderen hoeven zich in principe niet op te geven, maar kunnen instromen op de activiteiten van de dag die plaatsvinden tussen 12.00 - 17.00 uur.

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen de activiteiten alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene (max. 3 kinderen per volwassene).

 

Oktober kindermaand agenda

4 oktober - Dierendag

6 oktober - Silent Forest;  red de vogels!

7 oktober – Silent Forest:  Bamboetoren bouwen

13 oktober – Bamboegames

20 oktober – Expeditie bamboe

 

 

4 oktober: Taman Dierendag

Vandaag gaan we de dieren in het park extra vertroetelen, en jij mag helpen! We maken speeltjes voor de dieren, en er zijn speciale voederingen waar jij als dierenliefhebber bij mag helpen!

Opmerking: Wil je meedoen met de dierendag activiteiten, neem dan wel fruit mee. Vanaf 12h.

 

 

13 oktober- Bamboegames

Vandaag zijn de bamboegames op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen of blaaspijpschieten? Ontdek het bij de bamboe games!

 16 Oktober - WNF Kinderdag

Pipapanda komt ons verrassen op de WNF kinderdag! Doe mee met de kinderspelletjes, laat je schminken en voor de durfals is er om 14:30 de Ren je Rot WNF Quiz met mooie prijzen.

 20 oktober –  Bamboe expeditie

 Vandaag ga je op expeditie in de Taman. je kunt bamboe bouwen op het terras, en vogels spotten in het park. Word jij een echte Taman Avonturier? Wij dagen jou uit.

 

 27 oktober –  verhalenvertelster 'Kantjil en zijn avonturen'