Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Pasar Sate 16 en 17 Juni

 Sate feest

Genieten van de Indonesische cultuur op de kleinste, maar gezelligste Indische markt van het Noorden.

 

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. De Pasar Saté wordt dit jaar gehouden op 16 en 17 juni en, zoals de naam al verluidt, zullen er tal van kramen staan met verschillende soorten saté. Denk hierbij aan: Saté Kambing, Saté Udang en Saté Babi. Op deze manier kunnen de bezoekers kennismaken met de Indonesische keuken. Er zijn natuurlijk ook een hoop andere dingen te beleven op de Pasar Saté. Op zaterdag zal de Indonesische zanger Mick Woearbanaran en zangeres Melanie Foeh het publiek vermaken. Op zondag treedt Krontjong Toegoe Modern op.

 

Pasar Saté

U kunt genieten van verschillende satés die vers voor u worden bereid. Natuurlijk kan de poco poco gedanst worden op vrolijke muziek, maar er is meer. Er is een kleine markt met onder andere kookgerei, Tjendol, Indonesische (kinder)kookboeken, (reis)informatie over Indonesië en nog veel meer. Kinderen kunnen zich verkleden in Indonesische kledij, bouwen met bamboe en kijken naar ‘Kantjil’, het Wayang schimmenspel. Er is dus een hoop te beleven op de Pasar Saté!

 

Krontjong Toegoe Modern

Op zondag 17juni treedt de huisband Krontjong Toegoe Modern op.

 

 

 

 


 

 

 Ludiek vaderdag actie: Vaders in een sarong bij Taman Indonesia

Vaders die gehuld in een sarong naar Taman Indonesia komen, op zondag 17 juni, mogen gratis het park bezoeken!.

 

Als tip voor de kinderen, laat dierenpark Taman Indonesia vaders gehuld in een Indonesische rok, gratis toe in het dierenpark op vaderdag. De traditionele sarong kan gewikkeld worden om benen, wat luchtig en gemakkelijk te dragen is. Daarnaast kunnen de kinderen de vaders verwennen met een overheerlijk sateetje!