Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Sumatraans Eetcafe

Sumatraans Eetcafé in dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia organiseert deze winter voor het eerst een reeks Indische Eetcafés met verschillende thema’s. Op deze najaarsavonden staat Indonesisch eten centraal uit verschillende delen van het archipel. Bij dit derde Indische eetcafé op 27 november draait het om het eiland Sumatra, waar vooral het eten rondom de stad Padang heel bekend is.

 

Padang food: bekend om haar pittigheid

 

Vooral het eten uit West Sumatra, rondom de hoofdstad Padang, staat bekend in heel Nederland. Deze pittige keuken met de heerlijke visgerechten en het bekende rendang zal geserveerd worden in drie gradaties: mild, pittig en extra heet (pedis). Daarnaast kunnen de gasten bij de sambalproeverij verschillende soorten sambals proeven en kiezen bij hun gerechten.

 

Indisch Eetcafe

Live muziek van de Mawar group

De dames van Mawar group uit Hoogeveen zullen op het eetcafé de avond voorzien van heerlijke Indische muziek. De Mawar Group is onder andere bekend van zangeres Rosida die ook zingt bij de 9 koppige Hoogeveense band Krontjong Toegoe Modern. Mawar betekent ‘Roos’ in het Indonesisch.

 

Reserveren

Vanaf 17.00 zijn de eerste gasten voor het Indisch Eetcafé welkom om een rondje door te tuin te lopen, en te genieten van het voorgerecht.

Om 18.00 uur zal er binnen in de waroeng, het eethuis, een heerlijke Sumatraanse rijsttafel klaarstaan met verschillende specialiteiten uit West en Midden Sumatra.

Is 18.00 te vroeg? Geen nood, er kan ook gereserveerd worden om 20.00.

Wilt u deze gezellige Sumatraanse avond ook beleven? Reserveer dan snel een plekje via info@taman-indonesia.nl of bel naar Taman Indonesia: 0521-511189

 

Kosten: €32,50 p.p.

Abonnementhouders en donateurs: €25,- p.p.