Koningsdag met online veiling

Geen meivakantie voor het dierenpark, maar Taman Indonesia start online actie op koningsdag.

Dierenpark Taman Indonesia houdt 27 april op koningsdag een ludieke online veiling waarbij bijzondere items geveild worden.


Dierenpark Taman Indonesia had gehoopt de mei vakantie alweer volop te kunnen draaien. Helaas gooit het COVID-19 nog steeds roet in het eten, en mogen – op zijn vroegst – pas 11 mei de parkdeuren weer geopend worden. Daarom komt het dierenpark met een leuk online event, waar de mensen kunnen struinen tussen unieke spullen met thema’s als muziek, de Indonesische keuken, kunst en kleding.


Online veiling op facebook

Op 27 april, koningsdag, zullen gedurende de dag diverse kavels met thema’s op facebook geplaatst worden. Facebook bezoekers mogen bieden op deze items, en op 30 april horen ze wie het item mee naar huis mag nemen en dus het hoogste bod had.

 Wil je deze veiling bekijken, volg dan Taman Indonesia op Facebook, door op de ‘like’ knop te drukken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de items die geveild worden. Je vind de veiling op de volgende url: https://www.facebook.com/DierenparkTamanIndonesia/

 

Unieke items van onder andere Doe Maar, Wieteke van Dort en Marion Bloem

  ricky risolles

Naast gesigneerde muziek items van Doe Maar en Ernst Jansz, kom je op de veiling ook vinyl tegen van tante Lien (Wieteke van Dort), een Indonesische voetbalshirt van voormalig FC Groningen spits Sergio van Dijk, kunst van schrijfster Marion Bloem, gekkigheid van cabaretier Ricky Risolles, kleding van Ruben Fernhout en meer bijzondere items van bekende Indische Nederlanders. Houd facebook in de gaten!

Unieke belevingen worden geveild

Ben je op zoek naar een unieke beleving? Ook dan is het de moeite de veiling in de smiezen te houden. Een romantisch privé concertje bijvoorbeeld van Kim Pendjol & Norman Kapoyos in een Javaans huisje op het park, of een etentje voor 2 in de tropische tuin, bereid door chefkok Stanly Rutten van Rumah Rasa. Ook kan je meebieden op het allereerste entreekaartje van komend seizoen!

Kleding van Dian Oerip, Masa Cinta en Endless Weekend

Kleding is een uniek onderwerp in de veiling. Indonesische mode-ontwerpster Dian Oerip schenkt een kledingset, rechtstreeks afkomstig van runway. Ze is geïnspireerd door reizen en de diversiteit aan culturen in Indonesie, en verwerkt dit in haar kleding. Ook het merk Masa Cinta, van DJ Ruben Fernhout (PartySquad) zal aanwezig zijn op de veiling, net als Endless Weekend, het kledingmerk van de vloggers Tara en Larissa Verbon, bekend van you tube.

Onthullen van de items op facebook

 sergio van dijk

De komende dagen worden de items onthult op https://www.facebook.com/DierenparkTamanIndonesia en vanaf 27 april kun je je bod doen op de artikelen. Elke uur zullen er nieuwe items geplaats worden, en tussendoor worden de kijkers online verwend met Indonesische dans en muziek.

 

Doe mee, neem een kijkje en steun de dieren van Taman Indonesia!

Koningsdag met online veiling
20-04-2021
Koningsdag met online veiling

Wie zoet is krijgt lekkers!

Pandan Bonbons

KOOP EEN INDO GIFT BOX

 en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP in het najaar

Stem op ons voor Leukste Uitje!

We zijn genomineerd door de ANWB