Taman Indonesia wint bronzen award ANWB leukste uitje

Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote de bronzen award van de verkiezing  ‘Leukste uitje van Overijssel 2019’ georganiseerd door het land van ANWB.

De Ulebelt ontvingende gouden award en Kinderboerderij Dondertman in Holten kreeg de zilveren award in handen tijdens de prijsuitreiking afgelopen 7 maart in hart van Holland. 
 
Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.  
 
Taman Indonesia scoorde vooral hoge cijfers op sfeer en personeel, en ook dit jaar zal het park zich weer voor 100% inzetten.Op faciliteiten valt nog wat te schaven, maar daar is het park op het moment druk mee bezig: Er is een mindervalide toilet in de maak, en hopelijk voor 1 april klaar. Ook is het park bezig de routing door het park te verbeteren en de paden weer te verversen.  'Elk jaar weer een stapje beter!' aldus eigenaresse Marlisa Wareman. 

Taman Indonesia wint bronzen award ANWB leukste uitje
14-03-2019
Taman Indonesia wint bronzen award ANWB leukste uitje

CORONA UPDATE

Dierenpark Taman Indonesia is tot nader order gesloten

Steun Taman in de crisis 

en adopteer een dier!

KOOP ALVAST JE TICKETS

Voor na de lockdown

CADEAUBON

Voor 2 personen