Taman deze winter open met Wayang tentoonstelling

Taman Indonesia presenteert de tentoonstelling 'Wayang Stories'

 22 november 2020 - 28 maart 2021

Vanaf eind november presenteert dierenpark Taman Indonesia voor het eerst een cultureel winterprogramma, Wayang
Stories
, waarin dit Indonesische schimmenspel of ook wel poppentheater centraal staat. Met een tentoonstelling over historische en hedendaagse vormen van Wayang en een uitgebreid programma van lezingen, workshops, voorstellingen, demonstraties en repair café’s, wordt aandacht gegeven aan zowel beroemde Wayang verhalen als persoonlijke verhalen van onze bezoekers. Uiteraard worden dieren in de Wayang niet vergeten! 

 Alle programma onderdelen volgen de RIVM richtlijnen, om een veilig en ontspannen bezoek te garanderen. Houd onze website in de gaten voor meer aankondigingen en mogelijkheden om een bezoek te reserveren.  

 Taman Indonesia bedankt het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Gemeente Steenwijkerland en de Indonesische Ambassade voor hun bijdrage aan Wayang Stories. Grote dank gaat uit naar alle verzamelaars, die met hun collectie deelnemen aan het programma. 

Taman deze winter open met Wayang tentoonstelling
01-10-2020
Taman deze winter open met Wayang tentoonstelling

Vanaf 22 NOV geopend met Winter Expo!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

WINTER EXPO

22 NOVEMBER T/M

28 MAART

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen