Opening op 22 november

Ramayana Dance

Helaas is de Ramayana Dance gecanceld om aan de veiligheid omtrent COVID-19 te voldoen. We verplaatsen deze prachtige dans naar een ander moment van de tentoonstelling

Ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling op zondag 22 november is er een heel bijzondere Ramayana dans-voorstelling in Taman Indonesia.  Marlisa is heel enthousiast over deze theatervoorstelling: “Wayang Wong (of Wayang Orang) betekent letterlijk Wayangspel met mensen. Levende poppen dus! Zij spelen een verhaal gebaseerd op de oude epos Ramayana. Het optreden wordt verzorgd door de dansgroep Biru Laut onder begeleiding van Nova Burdo Marseille

Toegang expo 9.50 extra kosten voorstelling 5 euro (vink deze optie aan bij het bestellen van uw e-ticket!)

Ramayana Dance

Vanaf 22 NOV geopend met Winter Expo!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

WINTER EXPO

22 NOVEMBER T/M

28 MAART

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen