Taman Indonesia heeft ook een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Pasar Sate - 17 en 18 Juni

 Sate feest

Genieten van de Indonesische cultuur op de kleinste, maar gezelligste Indische markt van het Noorden.

 

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. De Pasar Saté wordt dit jaar gehouden op 17 en 18 juni en, zoals de naam al verluidt, zullen er tal van kramen staan met verschillende soorten saté. Denk hierbij aan: Saté Kambing, Saté Udang en Saté Babi. Op deze manier kunnen de bezoekers kennismaken met de Indonesische keuken. Er zijn natuurlijk ook een hoop andere dingen te beleven op de Pasar Saté. Op zaterdag zal de Indonesische zanger Mick Woearbanaran en zijn vriend Henk Klompemaker het publiek vermaken. Op zondag treedt de Indische band Rawit op.

 

Pasar Saté

U kunt genieten van verschillende satés die vers voor u worden bereid. Natuurlijk kan de poco poco gedanst worden op vrolijke muziek, maar er is meer. Er is een kleine markt met onder andere kookgerei, Tjendol, Indonesische (kinder)kookboeken, (reis)informatie over Indonesië en nog veel meer. Kinderen kunnen zich verkleden in Indonesische kledij, bouwen met bamboe en kijken naar ‘Kantjil’, het Wayang schimmenspel. Er is dus een hoop te beleven op de Pasar Saté!

 

Rawit, een pittige band!

Op zondag 18 juni treedt de Indische band Rawit op. Een band die bestaat uit zes leden die samen Indische muziek maken. U kunt zondag dansen op onder andere: Country, Marenge, Poco-Poco en af en toe een Indorock nummer.

 

Mick

Mick Woearbanaran

Op zaterdag treedt Mick Woearbanaran op. Hij staat vooral bekend om zijn gezelligheid, en prachtige stem. Deze keer neemt hij zijn vriend Henk Klompemaker mee, waarmee hij een vocaal prachtig duo mee vormt. Kom vooral even genieten van hun Elvis Presley songs!

 


 

 

 Ludiek vaderdag actie: Vaders in een sarong bij Taman Indonesia

Vaders die gehuld in een sarong naar Taman Indonesia komen, op zondag 18 juni, mogen gratis het park bezoeken!.

 

Als tip voor de kinderen, laat dierenpark Taman Indonesia vaders gehuld in een Indonesische rok, gratis toe in het dierenpark op vaderdag. De traditionele sarong kan gewikkeld worden om benen, wat luchtig en gemakkelijk te dragen is. Daarnaast kunnen de kinderen de vaders verwennen met een overheerlijk sateetje!