`

Veelgestelde vragen

Kun je ook bij de kassa een entreekaartje kopen?

Dat kan zeker, het is niet verplicht om van te voren online te reserveren. Echter kan het wel zijn dat we op drukke dagen 'vol' zitten. Met een online ticket heb je zekerheid dat je altijd naar binnen kan. Online tickets kun je van te voren reserveren via onze website: Bestel online tickets

Stel deze dan via [email protected] met je reserveringsnummer. Zij kunnen je reservering inzien en eventueel aanpassen.

Jazeker! We hebben een kleine waroeng, een Indonesisch eethuisje op het park waar je Indische snacks en lekkernijen kunt verkrijgen.

Helaas rijden er geen lijnbussen meer richting Taman Indonesia. Het beste kunt u een (trein) taxi bestellen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het park. Gelieve de auto niet aan de kant van de weg te zetten, maar gebruik te maken van de daarvoor bestemde gratis parkeerplekken.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Het eethuis bevindt zich in het dierenpark, daarvoor heeft u een geldig toegangsbewijs nodig

Het park is rolstoel toegankelijk. Er zijn 2 rolstoelen gratis beschikbaar voor het bezoek. U kunt deze van te voren reserveren.

Nee. Huisdieren en/of blindengeleidehonden zijn in verband met de veiligheid van onze dieren niet toegestaan.

Jazeker, zowel in het eethuis, de Waroeng, als bij de entree (kassa), bevindt zich een pinmachine. Alleen bij Pasars, de evenementen, is het handig voldoende contant geld mee te nemen, want bij de eetkraampjes & andere kramen kan niet apart gepind worden.

Het is mogelijk om iemand een entreekaart cadeau te doen. De bonnen zijn tijdens openingstijden te koop aan de kassa. Cadeaubonnen zijn tot twee jaar na aankoop te verzilveren bij de kassa.

Jazeker! We zijn van 1 april tot 1 november, elke dag geopend van 10-17h , zo ook de feestdagen die in deze periode vallen.

FAQ

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024