Wayang Stories

Tentoonstelling Wayang Stories

Vanaf 22 november presenteert dierenpark Taman Indonesia voor het eerst een cultureel winterprogramma, Wayang Stories, waarin dit Indonesische schimmenspel of ook wel poppentheater centraal staat. Met een tentoonstelling over historische en hedendaagse vormen van Wayang en een uitgebreid programma van lezingen, workshops, voorstellingen, demonstraties en repair café’s, wordt aandacht gegeven aan zowel beroemde Wayang verhalen als persoonlijke verhalen van onze bezoekers. Uiteraard worden dieren in de Wayang niet vergeten! 

Vandaag kun je de route langs de Wayang Purwa volgen, dwars door de dierentuin. Een kijkje nemen in de pop-up winkel of je verdiepen in de wayang tijdens de tentoonstelling ' Wayang Stories'. 

 

Wayang Stories
Activiteit
Wayang Stories - 22-11-2020

Vanaf 22 NOV geopend met Winter Expo!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

WINTER EXPO

22 NOVEMBER T/M

28 MAART

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen