Mandarijnspreeuw

De Mandarijnspreeuw komt voor in Zuid-China en in het noorden van Indo-China, maar trekken in de herfst zuidwaarts naar overwinteringsgebieden. Ze trekken zuidwaarts en komen dan tot in Indonesie. Ze verblijven graag in dicht bevolkte gebieden waardoor ze, gewend aan de mens, niet schuw van aard kunnen zijn.

Zoals de meeste spreeuwensoorten nestelen ze in gaten en holtes, van bomen en gebouwen.


Mandarijnspreeuw
Mandarijnspreeuw
Sturnus sinensis

  Terug naar het overzicht van diersoorten...

We zijn weer geopend!

  • Reserveer van te voren je ticket
  • Maximaal 2 personen samen, tenzij uit 1 gezin
  • Terras is geopend
  • Eethuis is geopend
  • Mondkapje verplicht in binnenruimtes

Heb je verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis!

KOOP EEN CRISISPAKKET

 en laat je verrassen!

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

Stanly kookt

Op 26 juni neemt de chefkok van Rumah Rasa de keuken over!