Maak van je moeder een Taman fan

Maak je moeder donateur en laat haar genieten op moederdag!

Geef je moeder een donateurschap kado, en neem haar mee voor een wandeling in een stil en sereen Taman Indonesia as zondag 10 mei op Moederdag. 

Taman Indonesia is gesloten. Maar voor bijzondere donateurs maken we een bijzondere uitzondering. Wil je met je moeder in alle rust (en veiligheid) door onze tuin lopen? We laten deze dag maximaal 10 lieve moeders en hun gezin (hetzelfde adres) toe in het park, om even een rondje te lopen, en te genieten van mooie tuin in lente sferen.

Bij het aanschaffen van het donateurschap, kun je hieronder jullie tijdsvlak kiezen om een wandeling door te tuin te maken. Je moeder zal bij aankomst ook een bloemetje en een seizoenskaart ontvangen om het hele jaar van de Taman te genieten, en natuurlijk fan te worden <3

 Helaas langskomen op moederdag is niet meer mogelijk! Wilt u uw moeder donateur maken en een andere dag met uw moeder langs komen, dan mag dat natuurlijk wel! stuur dan een mailtje naar info@taman-indonesia.nl dan regelen we dat voor uw moeder! <3

 

Maak van je moeder een Taman fan
01-05-2020
Maak van je moeder een Taman fan

We zijn geopend!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

Stem op Taman Indonesia!

We zijn genomineerd voor leukste uitje van Overijssel

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen