Maak van je moeder een Taman fan

Maak je moeder donateur en laat haar genieten op moederdag!

Geef je moeder een donateurschap kado, en neem haar mee voor een wandeling in een stil en sereen Taman Indonesia as zondag 10 mei op Moederdag. 

Taman Indonesia is gesloten. Maar voor bijzondere donateurs maken we een bijzondere uitzondering. Wil je met je moeder in alle rust (en veiligheid) door onze tuin lopen? We laten deze dag maximaal 10 lieve moeders en hun gezin (hetzelfde adres) toe in het park, om even een rondje te lopen, en te genieten van mooie tuin in lente sferen.

Bij het aanschaffen van het donateurschap, kun je hieronder jullie tijdsvlak kiezen om een wandeling door te tuin te maken. Je moeder zal bij aankomst ook een bloemetje en een seizoenskaart ontvangen om het hele jaar van de Taman te genieten, en natuurlijk fan te worden <3

 Helaas langskomen op moederdag is niet meer mogelijk! Wilt u uw moeder donateur maken en een andere dag met uw moeder langs komen, dan mag dat natuurlijk wel! stuur dan een mailtje naar info@taman-indonesia.nl dan regelen we dat voor uw moeder! <3

 

Maak van je moeder een Taman fan
01-05-2020
Maak van je moeder een Taman fan

CORONA UPDATE

  • Vanaf 21 mei, op Hemelvaart, opent Taman Indonesia weer haar deuren. Het eethuis is vooralsnog gesloten.
  • Je kunt alleen een bezoek brengen als je van te voren reserveert. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd. Aan de deur worden geen kaarten verkocht.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar. En wanneer je verkoudheidsklachten zoals een loopneus, keelpijn, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis. De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in deze mooie lente.

Steun Taman in de crisis 

en adopteer een dier!

KOOP ALVAST JE TICKETS

Voor na de lockdown

CADEAUBON

Voor 2 personen

ONZE OPENINGSTIJDEN

GESLOTEN
Tot nader order

Juni tot en met Oktober 2020
Dagelijks van 10:00 uur to 18:00 uur
December 2020 tot en met januari 2021
Gesloten

ONS ADRES

Kallenkote 53, 8345 HE, Kallenkote

0521 511189

Of neem contact op voor meer informatie