Nieuw: Spekkoek Kerstpakket

Tropische Kerst met spekkoek kerstpakket van Taman Indonesia

Voor ondernemers in de regio heeft het exotische dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote een uniek Kerstpakket samengesteld. Het thema is ‘Spekkoek!’.

Dit jaar merkt elk bedrijf hoe belangrijk hun medewerkers voor zijn. Om hen extra te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar, heeft Taman Indonesia een leuk Spekkoek-Kerstpakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit:

  • 1 cadeaubon ter waarde van € 35,- (twee personen toegang tot dierenpark Taman Indonesia, inclusief koffie/thee en een stukje spekkoek)
  • 1 flesje Cold Drip Coffee Dessert
  • 4 spekkoek-bonbons
  • 2 smaken thee
  • 2 partjes spekkoek
  • En een recept om zelf een spekkoek-dessert te maken!

Dit allemaal voor € 59,50 per pakket.

Een Tropische Beleving-cadeaubon

Taman Indonesia biedt daarnaast speciaal voor bedrijven de tropische cadeaubon aan voor € 29,99 in plaats van normaal € 35. Deze bon geeft twee personen toegang tot dierenpark Taman Indonesia met koffie/thee en een stukje spekkoek. Hij is twee jaar geldig. Kerstpakketten en cadeaubonnen zijn te bestellen via [email protected] of via de webshop. 

Webshop tijdens de wintermaanden

In november, december en januari is het park gesloten. De webshop tijdens de feestdagen is wel actief met lekkers rondom sinterklaas en Kerst. Deze vind je op www.taman-indonesia.nl/webshop. Ophalen op het park is mogelijk.

Wat is Dierenpark Taman Indonesia?

Naast uiteraard bijzondere dieren uit Indonesië, is er nog veel meer zien en te beleven in dierenpark Taman Indonesia (taman=tuin of park). Bijvoorbeeld de tropische specerijenkas, vogelspothut, wayang-theater, expositieruimte met winkel en de wildernisspeeltuin. Natuurlijk ontdek je in het park ook de Loewaks, die de duurste koffiebonen uitpoepen en de Binturong, die hoog in de bomen van Borneo woont. Of bezoek de Mentawai-paalwoning, waar je kunt ervaren hoe de mensen daar in de jungle wonen.

Nieuw: Spekkoek Kerstpakket
01-11-2022
Nieuw: Spekkoek Kerstpakket

PASAR PADANG

Ontdek de Minangkabau

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP in 26 mei 2023

Indofood tours 

Tip van Taman Indonesia

tripadvisor reviews taman indonesia