`

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award, 17 januari 2024, Kallenkote

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award bij ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2024’. Op 16 januari heeft Marlisa Wareman, mede eigenaresse, samen met dierverzorgster Alissa Weimar tijdens de feestelijke prijsuitreiking een bronzen award ontvangen. 

Maar liefst 114.000 stemmen zijn uitgebracht op de genomineerde uitjes, zowel op landelijk niveau als per provincie. ANWB-leden hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. Voor de provincie Overijssel lichten enthousiaste bezoekers van Taman Indonesia hun stem toe: “Aangenaam verrast!”, “Je waant je in een andere wereld!”, “heerlijk Indonesisch eten!” en “Even op vakantie”.

 

Bezoekers hebben het favoriete uitje beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

 

 

Onderzoek: belangrijkste aspecten uitjes

Uit onderzoek* van de ANWB onder 100.000 Nederlanders blijkt dat bijna de helft het aanbod van uitjes in de eigen provincie belangrijk vindt.

Vooraf tickets kopen blijft populair, vooral onder jongeren. Van de 18-29-jarigen koopt 98 procent wel eens vooraf een ticket. Onder 60-plussers is dit 83 procent.

Voor een toegangsticket wil de helft van de bezoekers maximaal 20 euro uitgeven en een derde wil tot 50 euro per persoon betalen. Voor parkeren zijn bezoekers over het algemeen bereid om maximaal 5 tot 10 euro te betalen. Voldoende parkeermogelijkheden is voor 30 procent zeer belangrijk bij de keuze van een uitje.

Door de gestegen levenskosten onderneemt één op de drie Nederlanders minder uitjes. Daarnaast onderneemt 30 procent voor minder dure uitjes en kiest 21 procent vaker voor spaar- en kortingsacties. Tegelijkertijd zijn er ook respondenten (27%) die zich niet aanpassen door de gestegen kosten.

Een gezond aanbod in eten en drinken is voor 44 procent van de bezoekers belangrijk. Al wil de meerderheid van de mensen hier niet extra voor betalen.

Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect, de meerderheid van de Nederlanders (70%) houdt hier rekening mee bij het kiezen van een uitje. Waar bezoekers het meest opletten zijn afvalscheiding, dierenwelzijn en watertappunten.

 

Sinds 2010 organiseert de ANWB de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’. De verkiezing is onderdeel van ANWB Eropuit. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op www.anwb.nl/leuksteuitje.

 

Het ANWB-onderzoek* is uitgevoerd door bureau Q&A in week 36 tot en met week 38 van 2023. ‘Leukste uitje van Nederland 2024’ is een representatief onderzoek uitgevoerd onder 100.000 Nederlandse consumenten

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel
17-01-2024
Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024

ONZE OPENINGSTIJDEN

31 maart & 1 april geopend (Pasen) 
April - Juni za t/m wo van 10h-17h
Juli & Augustus; elke dag geopend
Sept & Oktober  za t/m wo van 10h-17h
Mei-, Zomer- en Herfst vakantie
elke dag geopend
November tot April Gesloten

ONS ADRES

Kallenkote 53

8345 HE, Kallenkote

Of neem contact op voor meer informatie