`

Taman wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award

Taman Indonesia wint Bronzen ANWB Award bij ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2023’. Op Valentijnsdag heeft Marlisa Wareman, mede eigenaresse, tijdens de feestelijke prijsuitreiking een bronzen award ontvangen. 

Maar liefst 96.000 stemmen zijn uitgebracht op de genomineerde uitjes, zowel op landelijk niveau als per provincie. ANWB-leden hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. Voor de provincie Overijssel lichten enthousiaste bezoekers van Taman Indonesia hun stem toe: “Je waant je in een andere wereld!”, “Altijd gezellig, vriendelijk personeel, en een heerlijke sfeer!”, 'Alsof je op vakantie bent in Indonesie'.

 

Bezoekers hebben het favoriete uitje beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Onderzoek: belangrijkste aspecten uitjes

Uit onderzoek* van de ANWB blijkt dat een groot deel van de Nederlanders een uitje in eigen provincie belangrijk (46%) vindt. Voor entree wil de helft van de bezoekers maximaal 20 euro uitgeven en bijna een derde betaalt tot 50 euro per persoon. Wel willen bezoekers minder betalen voor parkeren. Tickets worden grotendeels vooraf gekocht en ticketacties en aanbiedingen blijven populair (52%). Eenmaal bij het uitje letten de bezoekers ook op de faciliteiten als eten en drinken, er moet een gezond aanbod zijn zonder meerprijs. In de coronaperiode zijn tijdsloten en reserveren van een datum ingevoerd. De meerderheid van de bezoekers (74%) ervaart het reserveren van een datum als prettig.

Sinds 2010 organiseert de ANWB de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’. De verkiezing is onderdeel van ANWB Eropuit. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op www.anwb.nl/leuksteuitje.

Taman wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel
15-02-2023
Taman wint Bronzen ANWB Award Leukste uitje van Overijssel

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024

ONZE OPENINGSTIJDEN

31 maart & 1 april geopend (Pasen) 
April - Juni za t/m wo van 10h-17h
Juli & Augustus; elke dag geopend
Sept & Oktober  za t/m wo van 10h-17h
Mei-, Zomer- en Herfst vakantie
elke dag geopend
November tot April Gesloten

ONS ADRES

Kallenkote 53

8345 HE, Kallenkote

Of neem contact op voor meer informatie