`

Topkok Titi Waber neemt keuken van Taman Indonesia over op de Pasar Pedis

Topkok Titi Waber neemt keuken van Taman Indonesia over op de Pasar Pedis 11 juni.
'Het allerbelangrijkste in de Indonesische keuken is de bumbu.'
vertelt Titi Waber, voorheen chefkok van Restaurant Blauw en momenteel souschef bij Ensemble in Zwolle.
Een van de meest gebruikte bumbu is de 'bumbu dasar merah', de rode maar pittige bumbu, die ook het team van Taman Indonesia heeft leren maken van de chefkok. We gebruiken deze bumbu voor onze Nasi Goreng die we van Titi hebben geleerd afgelopen kookworkshop. Simpel, maar fantastisch door de verse ingrediënten!
Op 11 juni zal Titi Waber aan het roer staan in de keuken van het dierenpark. Ze zal haar eigen unieke en typische Indonesische gerechten maken. Nasi Campur Bali met Sate lilit, en Nasi Gudeg voor de vegetariërs. Voor de kleine honger zal ze Tahu Isi en Pisang Goreng maken, maar dan helemaal op haar eigen wijze.
Het Nasi menu is vanaf maandag 5 juni alvast voor te bestellen wanneer je een ticket koopt voor de Pasar Pedis. Ze kookt voor beperkt aantal, dus wacht niet te lang!
Titi Waber heeft ook een kookboek geschreven over Sambal '50 recepten met pit'. Dit boek zal op de Pasar Pedis te koop zijn.
Koop hier alvast je ticket voor de Pasar Pedis: https://www.taman-indonesia.nl/Bezoekersinformatie/E-tickets

Topkok Titi Waber neemt keuken van Taman Indonesia over op de Pasar Pedis
04-06-2023
Topkok Titi Waber neemt keuken van Taman Indonesia over op de Pasar Pedis

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024