Keladi - Olifantsoor

Colocasia esculenta of Olifantsoor plant wordt overal ter wereld in tropische regio geteeld voor de eetbare knol. Hij staat het liefst moerassig: heel nat of met de voeten in het water. De bladeren kunnen 70 cm lang worden en sommige soorten hebben bladeren van meer dan 1 m die als paraplu worden gebruikt bij hevige regenval. De knol en de jonge plantjes zijn eetbaar maar slechts na langdurig koken: de hele plant is toxisch!


Olifantsoor
Keladi
Olifantsoor

  Terug naar het overzicht van specerijen...

We zijn weer geopend!

  • Reserveer van te voren je ticket
  • Maximaal 2 personen samen, tenzij uit 1 gezin
  • Terras is geopend
  • Eethuis is geopend
  • Mondkapje verplicht in binnenruimtes

Heb je verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis!

KOOP EEN CRISISPAKKET

 en laat je verrassen!

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

Stanly kookt

Op 26 juni neemt de chefkok van Rumah Rasa de keuken over!