Taman Indonesia heeft ook een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Evenementen

Evenementenkalender 2017

Vrijwilligersdagen NLdoet!

10 & 11  Maart. Help mee het park seizoensklaar te maken, en meld je aan via info@taman-indonesia.nl!

 

Pasen

16 & 17 April. Psst.. er gaan geruchten dat de Paashaas langskomt! Je kunt eieren zoeken met bijzondere opdrachten. Help de Paashaas een handje!

 

Pasar Siang

6 & 7  Mei 2017. Je laten masseren of lekker jammen op Indonesische Muziek instrumenten! Dat kan op de 12e Pasar Siang! Uiteraard zijn heerlijke Indonesische lekkernijen aanwezig en kun je goed snuffelen op de markt of bij de rijdende waroeng. Met optredens zoals Pencak Silat en Balinese Dans...

Voor kinderen is er de Indonesische verkleedhoek en het wayang theater!

Pasar Sate

17 & 18 juni 2017. Kom verschillende soorten saté proeven zoals Saté Kambing (saté van geitenvlees), Saté babi (varkensvlees) Saté Ayam (kippenvlees). Allen bereidt door verschillende kokkies, en begeleidt met gezellige muziek!

 

 Pasar Boemboe

Op 8 en 9 juli 2017. Hopelijk op de heerlijkste dag van het jaar: De Pasar Boemboe! Dit weekend staat helemaal in het teken van verse kruiden, ingredienten en specerijen
Met de Boemboe quiz, live muziek, sambal proeverij en lombok lapdance. Kom je ook?

Dresscode: Koriander groen

 

 

Boemboe Zomer 

Taman Indonesia staat in de zomervakantie in het teken van: Boemboe! Van 27 juli tot en met 24 augustus vindt er op elke woensdag een evenement plaats voor onze jonge bezoeker. We gaan o.a.: Bamboe stieken, de bamboe games spelen, Angklung muziek maken en op expeditie door het park. Ook hebben we een heuze pandabeer uitgenodigd van het WNF en kun je geschminkt worden tot een echte pandabeer. 

Kom je geheel als panda verkleed, dan mag je gratis naar binnen! (Dit geldt trouwens ook voor alle papa's, mama's, opa's, oma's en andere familieleden).

Tot in de zomer!

 

Pasar Anak anak

17 Augustus. Een heuse Indonesische markt speciaal voor kinderen met oud Indische spelletjes, muziek en lekker eten. Vandaag vieren we feest!

Pasar Makanan

16 & 17 September 2017. Taman Indonesia organiseert  een markt vol Indonesische lekkernijen, recepten en ingrediënten; de Pasar Makanan. Het hele weekend kun je genieten van verse kruiden en producten uit Indonesië, authentieke recepten en alle informatie die je wilt weten over de Indonesische keuken. Met krontjong band Toegoe Modern (zaterdag), Molukse muziek van Mick& Anis en Zanger Entertainer Ais Lawa-Lata (zondag).

Oktober KinderMaand!

In Oktober is het KinderMaand waarbij je elk weekend van alles kunt ontdekken, zien, ruiken en proeven in Taman Indonesia. Kijk in de agenda welke workshops en activiteiten er plaatsvinden! Van koken en dansen tot instrumenten maken.

7 oktober - bamboetorens bouwen

Gaan we een toren bouwen met bamboe. Wie kan de hoogste toren bouwen? Ook kunnen de kinderen zelfstandig met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) zelfstandig aan hun eigen bouwwerk knutsel. Bouwplezier gegarandeerd!

14 oktober - bamboegames

Vandaag zijn de bamboegames op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen of blaaspijpschieten? Ontdek het bij de bamboe games!

 

21 oktober - expeditie bamboe

Expeditie Bamboe Wel eens naar Expeditie Robinson gekeken? Vandaag ga je op expeditie in de Taman. Ben jij getraind voor slimme spellen, behendige acties en lust jij vieze insecten? Wellicht word jij dan wel de echte Taman Avonturier!

 

28 oktober – Halloween

Ben jij bang voor spinnen of is de spin bang voor jou? Ontdek de griezels in Taman Indonesia, en doe mee met het Tovenaarsexamen. Wees niet gevreesd! Dit weekend mag je verkleed komen griezelen in dierenpark Taman Indonesia. Maar pas wel op: op elke hoek staat wat engs op je te wachten …