Taman Indonesia heeft een speciale website voor mobiele telefoons. Wilt u deze gebruiken?

Gezinsabonnement

Gezinsabonnement

 

Een gezinsabonnement is voordeliger vanaf 4 betalende abonnementhouders.

Een gezin zijn één of twee ouders die samen aantoonbaar eigen kinderen hebben of samen met hun kinderen op één adres wonen.

De medewerkers van Taman Indonesia kunnen je bij het afhalen van je abonnement vragen aan te tonen dat de kinderen daadwerkelijk je eigen kinderen zijn of op hetzelfde adres staan ingeschreven. Je kunt dit aantonen door bijvoorbeeld een trouwboekje waarin de kinderen staan bijgeschreven, een uittreksel van het geboorteregister of een verzekeringspolis.

Iedereen krijgt een eigen abonnementpas.

Kinderen die op 1 maart 2013  nog geen drie jaar zijn, hoeven geen abonnementsgeld te betalen. Wellicht is het afsluiten van persoonlijke abonnementen hierdoor voor jou goedkoper. Voorbeeld: Een gezin bestaande uit twee ouders, twee kinderen van 4 en 2,5 jaar en een baby van 7 maanden kunnen beter drie persoonlijke abonnementen afsluiten dan een familieabonnement.

Opa en oma zijn geen onderdeel van een gezin.

Indien je niet met je partner bent getrouwd, een geregistreerd partnerschap hebt of samenwoont, vorm je geen gezin met hem/haar. Je partner en zijn/haar eventuele kinderen mogen geen gebruik maken van je gezinsabonnement.< Ga terug naar Seizoenskaarten