Pallas eekhoorn

De soort komt van oorsprong voor in India, China (de volksrepubliek, Taiwan en Hongkong), Indochina, het schiereiland Malakka, Myanmar (Birma) en Thailand. De natuurlijke habitat varieert van loofbossen in de tropische en subtropische zones tot loof- en naaldbossen in de subalpine zone tot boven de 3000 meter. Roodbuikeekhoorns hebben een territorium dat 1 tot 3 hectare kan omvatten.

 

Rondbuikeekhoorns krijgen jaarlijks 1 tot 3 nesten van maximaal 2 jongen. Het gewicht van volwassen rondbuikeekhoorns is met 280 tot 420 gram te vergelijken met die van de gewone eekhoorn.

 

 


Pallas-eekhoorn
Pallas eekhoorn
Callosciurus erythraeus

  Terug naar het overzicht van diersoorten...

We zijn weer geopend!

  • Reserveer van te voren je ticket
  • Maximaal 2 personen samen, tenzij uit 1 gezin
  • Terras is geopend
  • Eethuis is geopend
  • Mondkapje verplicht in binnenruimtes

Heb je verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis!

KOOP EEN CRISISPAKKET

 en laat je verrassen!

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

Stanly kookt

Op 26 juni neemt de chefkok van Rumah Rasa de keuken over!