`

Facebook pagina gehackt

Dierenpark Taman Indonesia gehackt op Facebook

 

Na een vervelende hack situatie, waarbij een louche hacker de pagina van het dierenpark heeft overgenomen, heeft Taman Indonesia besloten een nieuwe pagina te starten. Het park hoopt hierbij op een beetje hulp van zijn bezoekers. Je kunt hen volgen via https://www.facebook.com/profile.php?id=61550243880587.

 

 

“Jullie Facebook-pagina is gehackt!”. Ineens stroomden er vele meldingen van betrokken bezoekers binnen via de mail en Whatsapp van Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote. Een of andere schoenenwinkel uit Vietnam haalde een week geleden in rap tempo alle berichten, foto’s en video’s van de Facebook-pagina van het dierenpark. Een klap voor het park, want daarmee zijn ze in één keer al hun 11.000 (!) volgers kwijt en vele jaren van werk en beeldmateriaal.

Meteen hebben ze op alle mogelijke manieren geprobeerd alles terug te krijgen, maar helaas is dat uiteindelijk niet gelukt. Facebook zelf biedt hierbij geen enkele hulp aan en laat de hack-slachtoffers aan hun lot over.

Het park probeer nu zo snel mogelijk weer een nieuwe online community van volgers op een nieuwe pagina op te bouwen, om weer onder de aandacht van het publiek te komen. Daarom roepen zij alle mensen die het park een warm hart toedragen op om (opnieuw) de Taman Indonesia-pagina op Facebook te volgen en te liken.

 

Volg Taman Indonesia weer op facebook!

 

Na diverse meldingen en mail contacten met Facebook, bleek dit multimedia bedrijf niet de service te bieden achter de melding aan te gaan, en besloot Taman Indonesia een nieuwe pagina op te zetten https://www.facebook.com/profile.php?id=61550243880587. Dankzij de hulp van een aantal oude volgers die deze pagina actief deelden, begon de pagina weer te groeien. Maar ook jij kan ons helpen! Door ons te volgen, te delen en je vrienden uit te nodigen.

 

Help de Taman community weer te groeien

 

Naast ons (weer) te volgen, en de oude pagina te blokkeren (https://www.facebook.com/leesneakerauth) kun je op de pagina ook je vrienden uitnodigen.

Wanneer je klikt op de drie puntjes aan de rechterkant, verschijnt de optie om je vrienden uit te nodigen. In een klik , attendeer je al je vrienden weer op onze pagina!

 

 

Kortom, met jullie hulp kunnen we weer groeien en de online pagina weer opbouwen!

 

Facebook pagina gehackt
05-09-2023
Facebook pagina gehackt

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024