`

Indofoodfestival: Een weekend vol Indofood.

Allereerste Indofoodfestival bij Taman Indonesia

Het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli staat in het Teken van Indofood, tijdens ons eerste Indofoodfestival. In samenwerking met indofoodtours kun je dit weekend genieten van heerlijke snack en maaltijden. Ook kun je culinaire Oleh Oleh halen, dit is een cadeautje voor het thuisfront, naar goed Indonesisch gebruik.

Dit weekend staat niet alleen eten centraal. Ook draait het om samen komen, genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. Tussendoor kun je het park betreden en waan je je tussen de dieren en de Indonesische cultuur. 

Er zullen verschillende namen aanwezig zijn, bekend van hun indofood. Onder andere Francis Kuijk (Francis Bakt en Kookt), Stanly Rutten (Rumah Rasa), Hed Weber (Soet n Sout) en Marc Tierolf (Oma Miet) zullen een of beide dagen aanwezig zijn.

Praktische informatie

Data: zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024

Tijden: 12.00-17.00 uur

Locatie: Taman Indonesia, Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote

Kaarten: online reserveren kan via: https://www.taman-indonesia.nl/ Je betaalt alleen voor het reguliere entreeticket van het park om het Indofoodfestival Taman Indonesia bij te wonen.

Over Indofoodtours

Eet jezelf een weg door Indisch en Indonesisch Nederland. Tijdens de foodtours in het teken van Indofood leer je niet alleen veel over het eten, maar ook over de bijbehorende cultuur en geschiedenis. En een cliché maar waar: eten verbindt. We hebben met onze tours niet alleen al tientallen magen gevuld, het was ook de start van menig vriendschap. Van deelnemers die ontdekten dat hun grootouders op dezelfde boot naar Nederland kwamen uit het verre Indië tot het vinden van reismaatjes voor een toekomstige reis naar Indonesië. Om daar een eigen Indofoodtour to the max te beleven.

Indofoodfestival: Een weekend vol Indofood.
13-05-2024
Indofoodfestival: Een weekend vol Indofood.

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024