Koop een crisis maar duurzaam pakket!

Crisis? Duurzaam pakket voor thuis!

Taman is in crisis, en jullie kunnen het huis niet uit. Hoe kunnen we daar een positieve draai aangeven? Door een pakket te maken met producten die wij al in de toko of waroeng hebben, maar wat niet genuttigd wordt nu we gesloten zijn.

Het pakket verschilt van week tot week; deze week hebben we Duurzaam Pakket in de aanbieding.  U kunt het pakket online bestellen, dan sturen we het op, of brengen het bij ons in de buurt zelfs langs!

Het Genietpakket van afgelopen week is uitverkocht, waarvoor dank! mocht u nog interesse hebben in producten uit de toko: bintang biertjes, spekkoek, sambals, dan kunt u contact opnemen met info@taman-indonesia.nl 

Duurzaam pakket

Het pakket van deze week is duurzaam. Met dit pakket steunt u niet alleen de dieren in het park, maar u bespaart ook nog eens geld, nu u veel thuis zit. Wist u bijvoorbeeld dat men momenteel 2x zoveel water thuis gebruikt? Met de Eco Show Saver bespaart u weer water op het douchen. Tevens houdt u uw restafval bak minimaal met deze bamboe producten. Niet alleen u maar ook de natuur geniet van dit pakket!

 

Koop een crisis maar duurzaam pakket!
09-04-2020
Koop een crisis maar duurzaam pakket!

We zijn geopend!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

Stem op Taman Indonesia!

We zijn genomineerd voor leukste uitje van Overijssel

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen