Koop een crisis maar duurzaam pakket!

Crisis? Duurzaam pakket voor thuis!

Taman is in crisis, en jullie kunnen het huis niet uit. Hoe kunnen we daar een positieve draai aangeven? Door een pakket te maken met producten die wij al in de toko of waroeng hebben, maar wat niet genuttigd wordt nu we gesloten zijn.

Het pakket verschilt van week tot week; deze week hebben we Duurzaam Pakket in de aanbieding.  U kunt het pakket online bestellen, dan sturen we het op, of brengen het bij ons in de buurt zelfs langs!

Het Genietpakket van afgelopen week is uitverkocht, waarvoor dank! mocht u nog interesse hebben in producten uit de toko: bintang biertjes, spekkoek, sambals, dan kunt u contact opnemen met info@taman-indonesia.nl 

Duurzaam pakket

Het pakket van deze week is duurzaam. Met dit pakket steunt u niet alleen de dieren in het park, maar u bespaart ook nog eens geld, nu u veel thuis zit. Wist u bijvoorbeeld dat men momenteel 2x zoveel water thuis gebruikt? Met de Eco Show Saver bespaart u weer water op het douchen. Tevens houdt u uw restafval bak minimaal met deze bamboe producten. Niet alleen u maar ook de natuur geniet van dit pakket!

 

Koop een crisis maar duurzaam pakket!
09-04-2020
Koop een crisis maar duurzaam pakket!

CORONA UPDATE

  • Vanaf 21 mei, op Hemelvaart, opent Taman Indonesia weer haar deuren. Het eethuis is vooralsnog gesloten.
  • Je kunt alleen een bezoek brengen als je van te voren reserveert. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd. Aan de deur worden geen kaarten verkocht.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar. En wanneer je verkoudheidsklachten zoals een loopneus, keelpijn, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis. De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in deze mooie lente.

Steun Taman in de crisis 

en adopteer een dier!

KOOP ALVAST JE TICKETS

Voor na de lockdown

CADEAUBON

Voor 2 personen

ONZE OPENINGSTIJDEN

GESLOTEN
Tot nader order

Juni tot en met Oktober 2020
Dagelijks van 10:00 uur to 18:00 uur
December 2020 tot en met januari 2021
Gesloten

ONS ADRES

Kallenkote 53, 8345 HE, Kallenkote

0521 511189

Of neem contact op voor meer informatie