Koop een crisis maar duurzaam pakket!

Crisis? Duurzaam pakket voor thuis!

Taman is in crisis, en jullie kunnen het huis niet uit. Hoe kunnen we daar een positieve draai aangeven? Door een pakket te maken met producten die wij al in de toko of waroeng hebben, maar wat niet genuttigd wordt nu we gesloten zijn.

Het pakket verschilt van week tot week; deze week hebben we Duurzaam Pakket in de aanbieding.  U kunt het pakket online bestellen, dan sturen we het op, of brengen het bij ons in de buurt zelfs langs!

Het Genietpakket van afgelopen week is uitverkocht, waarvoor dank! mocht u nog interesse hebben in producten uit de toko: bintang biertjes, spekkoek, sambals, dan kunt u contact opnemen met info@taman-indonesia.nl 

Duurzaam pakket

Het pakket van deze week is duurzaam. Met dit pakket steunt u niet alleen de dieren in het park, maar u bespaart ook nog eens geld, nu u veel thuis zit. Wist u bijvoorbeeld dat men momenteel 2x zoveel water thuis gebruikt? Met de Eco Show Saver bespaart u weer water op het douchen. Tevens houdt u uw restafval bak minimaal met deze bamboe producten. Niet alleen u maar ook de natuur geniet van dit pakket!

 

Koop een crisis maar duurzaam pakket!
09-04-2020
Koop een crisis maar duurzaam pakket!

We zijn open

  • Je kunt alleen een bezoek brengen als je van te voren reserveert. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
    Aan de deur worden geen kaarten verkocht.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar. En wanneer je verkoudheidsklachten zoals een loopneus, keelpijn, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis. De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in deze mooie zomer.

Stem op Taman Indonesia!

We zijn genomineerd voor leukste uitje van Overijssel

KOOP ALVAST JE TICKETS

Lees meer

CADEAUBON

Voor 2 personen