Moederdag pakket!

Duurzaam moederdag pakket

Op zondag 10 mei is het alweer Moederdag! Misschien wordt het anders dan je gewend bent, maar je gaat sowieso voor een bijzonder cadeau dit jaar want je moeder is natuurlijk de liefste vrouw van de hele wereld! Hoe je dit doet? Natuurlijk met ons duurzame Moederdag pakket!

 

Met dit duurzame pakket verras je je moeder met fijne artikelen:

In het kleine pakket a 35 euro zitten allerlei handige duurzame huishoudartikelen :P


Het medium pakket a 45 euro bevat duurzame verwenartikelen, zoals heerlijke shampoo, zeep, kaarsen en natuurlijke lippenbalsem, zodat ze er weer een jaar tegenaan kan :) 


Het grote pakket is een combinatie van beiden aangevuld met 2 toegangskaarten voor ons park, om er na deze crisis periode lekker even tussen uit te gaan.

Fijne moederdag!

<3

 

 

Moederdag pakket!
30-04-2020
Moederdag pakket!

We zijn geopend!

  • Voor een bezoek aan het park dien je van te voren te reserveren. We hanteren een maximum aantal bezoekers dus bestel je e-ticket op tijd.
  • We hanteren de richtlijnen van het RIVM; Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondmasker binnen. Wanneer je verkoudheidsklachten hebt, blijf dan thuis. 
  • Het eethuisje is momenteel gesloten.
  • De gezondheid van ons, onze bezoekers en de dieren staat voorop. Alleen op deze manier kunnen we jullie weer laten genieten van het park in dit najaar.

Stem op Taman Indonesia!

We zijn genomineerd voor leukste uitje van Overijssel

KOOP ALVAST JE TICKETS

CADEAUBON

Voor 2 personen