`

Tip: Theatershow Ricky Risolles nu door Nederland

Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal 1,5 uur en monden simpele discussie vaak uit tot familieruzies? Als je antwoord wil op deze vragen kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug!

Na een megasuccesvolle eerste theatertour “Ya, dat is iets Indisch…” komt Ricky Risolles nu met zijn tweede theatershow “Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig…” Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je opnieuw mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de Satisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt wederom het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Wederom geflankeerd en geflambeerd door Tante Lien (Wieteke van Dort) en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer) vertelt hij aan de hand van waargebeurde verhalen en een hoog grapgehalte, hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Nieuw- en laatkomer Peter Warlich sluit dit keer aan als muzikant om de boel compleet te maken. Als een eenheid van super antihelden sparen ze daarbij niemand noch zichzelf.

Wie dacht dat hij zijn eerste show niet kon overtreffen, kan zomaar eens gelijk krijgen. Waar zijn vorige show ging over verbinding, gaat zijn nieuwe show over groei en angst. Dus laat vooral je ego thuis bij je verwachting en neem je zelfspot mee, dan ga je gegarandeerd een heerlijke voorstelling tegemoet. En… niet alleen voor Indo’s!

NIEUW: het grote Indo zoekboek “Waar is Ricky?”.

Vind jij Ricky Risolles, Tante Lien de de rest van Team Ricky? Dat en nog veel meer is te zoeken in het gloednieuwe zoekboek voor jong en oud! Met prachtige scenes (geïllustreerd door Lucas Flaton) van de Tong Tong Fair tot Kuta Beach en van Dierenpark Taman Indonesia tot aan de Bromo.

Te koop via onze webshop

Zoekboek Ricky Risolles

Tip: Theatershow Ricky Risolles nu door Nederland
06-11-2023
Tip: Theatershow Ricky Risolles nu door Nederland

Expositie 2024

OERINZICHT

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP 

IndoFood Festival

6 en 7 juli 2024