Zilveren Award voor Taman Indonesia

 

 

05 februari 2021

Dierenpark Taman Indonesia wint weer Zilver bij verkiezing het ‘Leukste uitje van Overijssel’

Dierenpark Taman Indonesia is een van de leukste uitjes van Overijssel. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Overijssel 2021’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag de zilveren award via een online ceremonie. De Gouden award ging naar de Flierefluiter in Raalte. De bronzen award ging naar de Morskieft in Reutem.

 

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie.

 Dierenpark Taman Indonesia scoort, naast veel stemmen, het hoogste op de onderdelen sfeer, personeel en faciliteiten. Een greep uit de reacties over de zilveren winnaar: 

't Is steeds weer een verademing om aldaar te vertoeven. Het voelt waarachtig als "thuiskomen".

‘De verscheidenheid hetgeen dit park aan kan bieden maakt ze uniek in hun soort dierenpark. De kleinschaligheid doet als een intiem park aanvoelen. Leuke shop aanwezig en genoeg verschillende soorten evenementen die ze gedurende het jaar aanbieden hetgeen uitnodigt om er weer heen te gaan. Met andere woorden een echte aanrader!

‘Een heel gezellig park. Het biedt iets anders dan andere parken en ook nog heerlijk eten en lekkere hapjes. Een prima aanbod van exotische dieren en erg vriendelijk en aardig personeel.’

 

 

 

 

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op https://www.anwb.nl/landvananwb/winnaars-verkiezing-leukste-uitje

 

Voorjaarsvakantie biedt Taman Indonesia een online programma bijpassend aan de tentoonstelling ’Wayang Stories.

Zie voor meer informatie op de website www.taman-indonesia.nl

 

 

Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote 53

8345 HE kallenkote

www.taman-indonesia.nl

 

 

 

 

Zilveren Award voor Taman Indonesia
05-02-2021
Zilveren Award voor Taman Indonesia

We zijn weer genomineerd voor het leukste uitje van Overijssel.

STEM NU door hier te klikken!

KOOP EEN INDO GIFT BOX

 en laat je verrassen!

 

KOOP ALVAST JE TICKETS

Leuke activiteiten in de herfstvakantie

Wayang Theater en dansworkshops!