Privacy en cookies

Taman Indonesia

Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Taman Indonesia. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Taman Indonesia.

 

00 Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Marlisa Wareman, Taman Indonesia.

 

01 Taman Indonesia

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Taman Indonesia. Taman Indonesia is kleinschalig Indonesisch dierenpark. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Taman Indonesia verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Taman Indonesia, neem dan gerust contact op!

 

[email protected]

Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote

 

02 Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Taman Indonesia. Deze worden hieronder toegelicht.

 

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Taman Indonesia stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Taman Indonesia. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

 

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Taman Indonesia via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam,  e-mailadres, telefoonnummer.

 

03. Analytics

De website van Taman Indonesia verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers

 

03 Ontvangers

De gegevens die Taman Indonesia ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

 

01. Your maling list provider (YMLP)

De nieuwsbrieven worden verzonden met YMLP. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen YMLP.

 

02. 123-webhost

De e-mail van Taman Indonesia wordt gehost bij 123-webhost. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van 123-webhost.

 

04 Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Taman Indonesia, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in SendInBlue. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar [email protected].

 

02. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Taman Indonesia via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam,  en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 

03. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

05 Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Taman Indonesia of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Taman Indonesia. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Beveiliging 05. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Taman Indonesia prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. 

 

06 Jouw rechten

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Taman Indonesia vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Taman Indonesia. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Taman Indonesia. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

 

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Taman Indonesia opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Taman Indonesia al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

 

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Taman Indonesia vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

 

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Taman Indonesia niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

 

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Taman Indonesia jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via [email protected] onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

07 Plichten

Taman Indonesia verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Taman Indonesia via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Taman Indonesia de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Taman Indonesia met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Taman Indonesia behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Taman Indonesia dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Taman Indonesia te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

 

[email protected]

Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote

 

Cookies

Cookiebeleid

Effectieve datum: 05-okt-2023
Laatst bijgewerkt: 05-okt-2023

Wat zijn cookies?

Dit Cookiebeleid legt uit wat cookies zijn en hoe we ze gebruiken, de soorten cookies die we gebruiken, dat wil zeggen, de informatie die we verzamelen met behulp van cookies en hoe die informatie wordt gebruikt, en hoe je de cookie-instellingen kunt beheren.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om kleine stukjes informatie op te slaan. Ze worden op je apparaat bewaard wanneer de website wordt geladen in je browser. Deze cookies helpen ons om de website naar behoren te laten functioneren, deze veiliger te maken, een betere gebruikerservaring te bieden en te begrijpen hoe de website presteert en te analyseren wat goed werkt en waar verbeteringen nodig zijn.

Hoe gebruiken we cookies?

Net als de meeste online diensten gebruikt onze website first-party en third-party cookies voor verschillende doeleinden. First-party cookies zijn voornamelijk noodzakelijk voor de juiste werking van de website en verzamelen geen van je persoonlijk identificeerbare gegevens.

De third-party cookies die op onze website worden gebruikt, dienen voornamelijk om te begrijpen hoe de website presteert, hoe je met onze website omgaat, onze diensten veilig te houden, relevante advertenties aan te bieden en je over het algemeen een betere en verbeterde gebruikerservaring te bieden en om je toekomstige interacties met onze website te versnellen.

 

 

De cookies die wij gebruiken
 

 

Beheer cookie instellingen

Cookie Instellingen

Je kunt op elk moment je cookievoorkeuren wijzigen door op de bovenstaande knop te klikken. Dit stelt je in staat om het cookie-toestemmingsbanner opnieuw te bekijken en je voorkeuren aan te passen of onmiddellijk je toestemming in te trekken.

Daarnaast bieden verschillende browsers verschillende methoden om cookies die door websites worden gebruikt te blokkeren en te verwijderen. Je kunt de instellingen van je browser wijzigen om de cookies te blokkeren/verwijderen. Hieronder staan de links naar de ondersteuningsdocumenten over hoe je cookies kunt beheren en verwijderen in de belangrijkste webbrowsers.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Egde: https://support.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/delete-cookies-in-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09

Als je een andere webbrowser gebruikt, raadpleeg dan de officiële ondersteuningsdocumenten van je browser.

PASAR PADANG

Ontdek de Minangkabau

KOOP EEN INDO GIFT BOX en laat je verrassen!

 

KOOKWORKSHOP in 26 mei 2023

Indofood tours 

Tip van Taman Indonesia